З 14 жовтня в бюджетних закладах ввімкнуть тепло, а загалом опалювальний сезон в місті почнеться з 19 жовтня
Додано 13.10.2015
Вже завтра в ужгородських – школах, садочках, лікарнях ввімкнуть опалення. Таке рішення прийняли члени ужгородського міськвиконкому на сьогоднішньому засіданні. Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов наголосив, що міська влада має право на такий крок, адже останні два дні в обласному центрі Закарпаття добова середня температура не підвищується більше 8 градусів.

Міжнародна виставка промисловості та туристичних можливостей в регіонах
Додано 13.10.2015
14-17 січня 2016 року у м. Брно, Чеська Республіка відбудеться 26-та Міжнародна виставка промисловості туристичного руху - GO та 25-та Міжнародна виставка туристичних можливостей в регіонах - REGIONTOUR.
Інформацця про виставку та умови участі.

Про прийом на підготовчі курси
Додано 13.10.2015
У Національній академії державного управління при Президентові України в м. Києві (далі - Національна академія) з 28 вересня 2015 року розпочинається набір слухачів на підготовчі курси, які функціонують відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 05 червня 2013 року (серія АЕ № 270563).

Члени ужгородського міськвиконкому сьогодні прийняли Програму розвитку бібліотек та бібліотечної справи міста на 2016 – 2018 роки.
Додано 13.10.2015
Начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Євген Бобров наголосив, що в першу чергу фінансова підтримка покликана поповнити бібліотечний фонд вітчизняними та зарубіжними авторами, а також періодичними виданнями.
Загальний обсяг коштів, передбачених на реалізацію програми – 375 тис. грн. З міського бюджету буде виділено на 2016 рік – 110 тис. грн., 2017 рік – 90 тис. грн., 2018 рік – 100 тис. грн. Також планується залучення коштів інших джерел, не заборонених законодавством, у розмірі 75 тисяч гривень

Списки інвалідів війни та прирівняних до них осіб, які потребують ремонту житла у 2015 році сьогодні на ужгородському міськвиконкомі затвердили майже без обговорень.
Додано 13.10.2015
У переліку – п’ять родин, серед яких інваліди війни ІІ та ІІІ груп та члени сім’ї загиблого ветерана війни. Загалом мова йде про суму у майже 96 тисяч гривень.

Ужгородці просили у міського голови не тільки для себе, а й для громади
Додано 13.10.2015
На особистий прийом до міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, який проходив у перший день цього тижня, люди йшли і йшли, були й такі, що суттєво запізнилися і просили про розмову уже поза рамками зустрічей. Зафіксували 34 звернення, але щодо деяких до міськради завітали по кілька ужгородців.

14 жовтня День захисника України
Додано 13.10.2015

Дорогі ужгородці, цього року 14 жовтня вперше запроваджено нову традицію – відзначаємо День захисника України.
Додано 13.10.2015
Схиляємо голови перед усіма, хто поліг за волю українського народу, ветеранами, учасниками бойових дій, тими, хто і в ці дні захищає цілісність і незалежність нашої держави та висловлюємо їм щиру і безмежну вдячність.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс