До уваги керівників підприємств у сфері залізничного транспорту та суб’єктів підприємницької діяльності у сфері паливно-енергетичної промисловості!
Додано 26.10.2015
З 03 по 05 березня 2016 року у м.Стамбул (Турецька Республіка) проходитиме Шоста міжнародна виставка залізничного транспорту "EURASIA RALL", яка є одним із найбільших у світі виставкових заходів у сфері залізничного транспорту.
Для керівників державних структур, які братимуть участь у виставці "EURASIA RALL" фінансування ряду витрат (трансфер та проживання в готелі здійснюватиметься за рахунок приймаючої сторони.
За більш детальною інформацією звертатися за тел.: +90 212 662 2541; сайт:pttp:www.curasiarail.eu/index en.aspx.
У період з 25 по 29 квітня 2016 року у м.Ганновері (Федеративна Республіка Німеччина) відбудеться найбільша в світі промислова виставка "Ганновер Мессе 2016".
"Ганновер Мессе 2016" присвячена питанням енергетики та паливно-енергетичної промисловості: децентралізована генерація енергії, ефективне використання енергії, зберігання енергії та мобільні енергетичні засоби, мережі електропостачання, системи управління енергією тощо.
Більш детальна інформація розміщена на сайті:htt://www.hannovermesse.de/en/exhibition/trade-fair-line-up/; тел.: +495118932427; e-mail: info@messe.de.
Інформацію стосовно бажання прийняти участь у вище зазначених виставкових заходах надсилати департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської облдержадміністрації в електронному вигляді (e-mail: economy@ carpathia.gov.ua )

Завтра, 27 жовтня відбудеться сесія
Додано 26.10.2015
Міський голова Віктор Погорелов дав доручення оголосити 27 жовтня 2015 року о 16.00 год. у великій залі міськвиконкому продовження роботи четвертого пленарного засідання чергової ХХVІI сесії Ужгородської міської ради VІ скликання.
А також, зняти з розгляду четвертого пленарного засідання чергової ХХVІI сесії Ужгородської міської ради проект № 1866 « Про затвердження містобудівної документації.» (План зонування території м. Ужгород»)

(проект) ПОРЯДОК ДЕННИЙ четвертого пленарного засідання чергової ХХVІІ сесії Ужгородської міської ради VI скликання
Додано 26.10.2015
від 27 жовтня 2015 року м. Ужгород

1. (проект № 1898) Про доповнення до рішення ХХVІІ сесії міської ради VІ скликання 19.12.14 р. № 1604 (Програма сприяння виконанню рішень судів).
Доповідає: Александров Д.О. – начальник юридичного відділу;
2. (проект № 1899) Про надання грошової допомоги гр. Клопотар Т.В.
Доповідає: Біксей А. – заст. начальника управління праці та
соціального захисту населення;
3. (проект № 1900) Про зміни до бюджету міста на 2015 рік.
Доповідає: Гах Л.М. – начальник фінансового управління;
4. (проект № 1901) Про вирішення земельних відносин на розі вул. Лісної – Червениця ( в районі будівництва каналізаційної станції).
Доповідає: Чепкий О.О. – начальник відділу землекористування;
5. (проект № 1870) Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на які розроблено детальний план території.
Доповідає: Чепкий О.О. – начальник відділу землекористування;
6. (проект №1763) Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу. (гр. Піпаш І.І.)
Доповідає: Чепкий О.О. – начальник відділу землекористування;
7. (проект №1764) Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу. (гр. Осташ М.М.)
Доповідає: Чепкий О.О. – начальник відділу землекористування;


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс