Відбулося засідання виконкому міської ради
Додано 24.02.2016
Перед тим, як проголосувати за порядок денний, міський голова Богдан Андріїв поінформував присутніх про те, що у зв'язку із ухвалою суду, якою Ужгородській міській раді до моменту вступу рішення у законну силу заборонено вчиняти будь-які дії, з розгляду знімається питання про демонтаж, що під номером 12.

ВИЗНАЧЕНО ОСББ ТА ІНІЦІАТИВНІ ГРУПИ ДЛЯ УЧАСТІ В ТРЕТІЙ ФАЗІ ПРОЕКТУ ЄС/ПРООН «МІСЦЕВИЙ РОЗВИТОК, ОРІЄНТОВАНИЙ НА ГРОМАДУ» на 2016 рік.
Додано 24.02.2016
9 лютого 2016 року проведено підсумки конкурсу на участь ОСББ міста Ужгорода в третій фазі Проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» на 2016 рік.
Конкурс проходив з 16 січня по 8 лютого 2016 р. ОСББ міст Ужгорода, які бажають отримати навички управління власним будинком, нормативного діалогу з органами місцевого самоврядування, дозвільними органами в сфері господарської діяльності і, що найголовніше, бажають відремонтувати власний будинок на умовах співфінансування, тобто доклавши кошти ОСББ до суми, яка буде профінансована з коштів місцевого бюджету і проекту МРГ подавали заявки.


Показники виконання бюджету м.Ужгород з 17.02.2016 р. по 23.02.2016 р.
Додано 24.02.2016
Доходи

До загального фонду бюджету м.Ужгород за період з 17 по 23 лютого 2016 року надійшло всього доходів на суму 11 944,1 тис. грн.:таблиця
До спеціального фонду бюджету міста з 17 по 23 лютого 2016 року зараховано 203,2 тис. грн., в тому числі:
- кошти пайової участі у розвитку інфраструктури міста – 183,2 тис. грн.;
- кошти від продажу земельних ділянок комунальної власності – 14,0 тис. грн.;
- інші надходження – 6,0 тис. грн.


Міський голова зустрівся з представником Посольства США в Україні
Додано 24.02.2016
Співробітник політичного відділу Посольства США в Україні Майлс Дадлі перебуває сьогодні в Ужгороді з метою ознайомлення з політичною та безпековою ситуацією. На його прохання відбулася зустріч із міським головою Богданом Андріївим, у ній взяли також участь заступник міського голови Олександр Білак та начальник відділу міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Вікторія Тарахонич.

В ужгородській багатоповерхівці встановили нові ліфти
Додано 24.02.2016
Два новенькі ліфти уже найближчими днями запрацюють у багатоповерхівці на Минайській, 29. Перевірити стан техніки перед введенням в експлуатацію сьогодні приїхали директор турецької фірми-виробника та менеджер з продажу, а також директор західної ліфтової компанії, яка є офіційним представником цього заводу в Україні.

Місце проживання ужгородці незабаром реєструватимуть у міськраді
Додано 24.02.2016
Із 4 квітня 2016 цього року зареєструвати місце проживання чи знятися з обліку ужгородці зможуть безпосередньо у міській раді. Згідно із законодавством функції з надання цих послуг покладено на органи місцевого самоврядування. Крім функцій реєстрації, Ужгородська міська рада також здійснюватиме формування та ведення Реєстру територіальної громади, передачу інформації та/або внесення відомостей про реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання/перебування до Єдиного державного демографічного реєстру.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс