Питання розвитку інфраструктури і культурницьких проектів обговорили керівники Ужгорода та Генеральний консул Угорщини
Додано 09.03.2016
З ініціативи Генерального консула Угорщини в Ужгороді Йожефа Бугайла сьогодні відбулася робоча зустріч з керівниками Ужгорода – міським головою Богданом Андріївим та його першим заступником Іштваном Цапом.
Насамперед Йожеф Бугайла запросив керівників міської влади завтра, 10 березня, о 14.00 на урочисте відкриття ще однієї міні-скульптурки, яка поповнила когорту особливих крихітних пам'ятників міста – угорському художнику Тівадару Костка Чонтварі.

Митець у дитячі роки навчався в Ужгороді і згодом часто згадував, як катався на ковзанах річкою Уж.
Поцікавився дипломат просуванням проекту очищення стічних вод, який буде реалізовуватися в Ужгороді. Міський голова Богдан Андріїв зазначив, що документація проекту передана в київський офіс Європейського банку реконструкції та розвитку, який буде здійснювати фінансування і звідти днями очікується відповідь. Йожеф Бугайла запевнив, що Угорщина пропонує Ужгороду всіляку підтримку, аби наміри за цим проектом втілилися у реальність.
Піднімалося на зустрічі і питання облаштування території біля Генерального консульства Угорщини. Зокрема, домовилися обговорити питання ремонту тротуару, що, можливо, буде зроблено угорською стороною за погодженням із департаментом міського господарства міськради. Також для працівників консульства потрібно щонайменше вдвічі більше паркувальних місць для авто, наразі їх лише 5. За словами Йожефа Бугайла, з представниками поліції вже є принципова домовленість, потрібно лише сприяння у вирішенні питання з боку міської влади. Богдан Андріїв запевнив, що цьому немає ніяких перешкод і буде встановлено відповідні знаки, нанесено розмітку.
Генеральний консул також запросив керівників Ужгорода на майбутні цьоготижневі урочистості з нагоди річниці Угорської революції 1848 року і нагадав про комплекс заходів, запланованих до відзначення у цьому році ювілею подій угорської революції 1956 року.
Піднімалося і питання реконструкції ужгородської площі, яка носить ім'я відомого угорського поета та революціонера Шандора Петефі. Міська влада пропонує угорській стороні висловити своє бачення планованого оновлення і, за можливості, долучитися фінансово. Домовилися, що це питання буде предметно обговорено для вироблення комплексного підходу до реконструкції під час візиту в Ужгород одного з посадовців Угорщини, у віданні якого перебувають програми такого спрямування.
Йожеф Бугайла, підсумовуючи результати зустрічі з керівниками міської влади, відзначив: "Наша співпраця просто відмінна".


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс