Міська влада Ужгорода відреагувала на хамство, яке днями допустив водій одного з міських автобусів
Додано 21.03.2016
Ужгородка Руслана Ломпей у суботу, 19 березня, у соцмережі Фейсбук написала про те, як водій автобусу №9 виставив за двері школярів і нецензурно облаяв її, коли вона зробила йому про це зауваження і сфотографувала номерний знак транспортного засобу.
Допис бурхливо обговорювався, набрав багато поширень. Сьогодні пані Руслану запросили на зустріч у міську раду, де були присутні перший заступник міського голови Ужгорода Іштван Цап, головний спеціаліст відділу транспорту, державних закупівель і зв'язку Георгій Драшкоці, представники громадськості, які активно відслідковують ситуацію з пасажирськими перевезеннями та безпосередньо водій-винуватець і перевізник, котрий надає послуги на цьому маршруті.

Іштван Цап наголосив: "Оцінка міської влади чітка і однозначна – така поведінка водіїв неприпустима і порушує умови, прописані в договорах із перевізниками, які виграли конкурс на обслуговування маршрутів. І реагувати ми будемо невідкладно й жорстко. Два попередження за підтвердженими скаргами за умовами договорів передбачають розірвання угод із перевізниками. Крім того, є намір сформувати так би мовити "чорний список", вносити туди недобросовісних шоферів, щоб звільнившись в одного перевізника, вони не могли влаштуватися на роботу в іншого".

Перевізник (ТОВ "Паннонія") запевнив: усіх водіїв попередили, що вони повинні наразі безкоштовно перевозити школярів і, тим більше, належно поводитися та спілкуватися з пасажирами. Водій визнав, що винен і вибачився перед жінкою. Спільно вирішили, що виносять йому попередження, але в разі повторних скарг негайно звільнять.
Іштван Юліусович подякував пані Руслані за громадянську позицію, за те, що захистила дітей і винесла ситуацію на загальне обговорення. "Тому ми й закликаємо всіх ужгородців повідомляти про порушення, щоб спільно наводити лад із перевезеннями в місті", – наголосив перший заступник міського голови.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс