Громадські об’єднання двох шкіл Ужгорода беруть участь в ІІІ-му етапі Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»
Додано 23.03.2016
У вівторок, 22 березня, у малій залі Ужгородської міської ради відбувся другий Форум місцевого розвитку міста. Його учасниками стали голови правлінь ОСББ, а модераторами були обласний координатор Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Марія Йовбак та муніципальний координатор проекту, головний спеціаліст департаменту міського господарства, голова Ужгородського осередку «Спілки власників житла України» Марина Куберка.Під час Форуму розглянули як впроваджується в Ужгороді ІІІ фаза проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Марія Йовбак повідомила, що в рамках муніципального компоненту Проекту-ІІІ, ще на попередньому засіданні координаційної ради, 13 жовтня 2015 року, затверджено дві ідеї громадських організацій міста – ГО «Рука допомоги», ГО «ЛІДЕР-УЖГОРОД». Пропозиції громадських організацій погодили в Київському управлінні Проектом МРГ-3, відтак вони підготували пакети документів до своїх пропозицій.
Зокрема, громадська організація «Рука допомоги» Ужгородської ЗОШ № 14 підготувала пропозицію «Реконструкція електромережі ЗОШ № 14». Її затвердили члени громади та схвалили Ужгородська міська рада і Координаційна рада щодо фінансування за принципами розподілу витрат. За зверненням «ЛІДЕР-УЖГОРОД» школи № 20 (ліцей "Лідер") буде проводитися капремонт спортзалу.
На ці мікропроекти передбачені кошти з бюджету міста, частково будуть співфінансувати самі громадські організації за рахунок власних ресурсів і також будуть залучені кошти із Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», – розповіла муніципальний координатор проекту Марина Куберка.
На засіданні також заслухали інформацію про виконання проектів ужгородських ОСББ у рамках співпраці з ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»у 2015 році, зараз готуються фінальні звіти. Зі слів голів ОСББ, усі дев’ять проектів 2015 року вже завершені. Єдине: ще залишилося кінцево їх оформити документально.
Розпочинається і підготовка Меморандуму про подальшу співпрацю між ОСББ, які були учасниками Проекту і Ужгородською міською радою. Серед пропозицій керівників об’єднань щодо подібної співпраці лунали побажання покращення стану прибудинкової території, а саме її озеленення, що забезпечували б міська рада та ОСББ.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс