Відбулося чергове засідання виконкому Ужгородської міської ради
Додано 23.03.2016
До порядку денного сьогоднішнього засідання до півтора десятка запланованих питань додатково внесли ще два.
Перше - щодо прийняття у комунальну власність гуртожитку по вулиці Бородіна, 14. Така необхідність виникла у зв'язку з тим, що більш ніж десятирічні перипетії щодо гуртожитку завершилися лише позавчора - підписанням мирової угоди між мешканцями та підприємством, на балансі якого будівля перебувала. За останні 3 місяці нова команда міської влади провела величезну роботу, чимало зустрічей, з мешканцями гуртожитку, громадськими активістами для вирішення цієї надзвичайно нагальної проблеми. Міський голова підкреслив, що йдеться щонайменше про 100 квартир. На жаль, у попередні роки ніхто серйозно цим питанням не займався, а рішення виконкому дає можливість уже на найближчому сесійному засіданні прийняти рішення про взяття будинку на баланс, а відтак передати мешканцям для оформлення права власності.
Також підтримали включення поза чергою питання про звіт керівників ЖРЕРів №№4,5 та 8. Це питання дуже важливе в контексті наведення ладу у сфері міського господарства, діяльності комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, налагодження системи прибирання в Ужгороді на чому особливо наголошує міський голова Богдан Андріїв.
Як зазначалося, тарифи не переглядалися багато років, а приміром, вартість електроенергії із 2009 року зросла в 6 разів, відомо, що і не всі мешканці будинків розраховуються за надані їм послуги. Тому ситуація у комунальних підприємствах складна, надана їм фінансова допомога проблеми не вирішує, просто дозволяє нормалізувати роботу. Тому перегляд тарифів - вимога часу.
Керівникам ЖРЕРів було вчергове наголошено на необхідності підвищення якості надання послуг, їхній звіт заслухали та взяли до уваги.
Члени виконкому розглянули всі питання порядку денного, і, зокрема, надали 3 дозволи на проведення земляних робіт у місті, підтримали рішення про присвоєння поштових адрес, проголосували за зміни до складу комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту, а також за введення в дію рішення конкурсного комітету від 4 березня ц.р. із визначення автомобільних перевізників на двох міських автобусних маршрутах - №№26 та 27.
Також рішенням виконкому із 1 травня 2016 року встановлено нові тарифи на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Вони зросли несуттєво - на 70 копійок - і становитимуть на місяць 11,27 грн. на одного мешканця багатоквартирного будинку та 11,81 грн. - для ужгородців, що проживають у приватних будинках.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс