"Бюджетна" комісія депутатів Ужгородської міськради вивчала роботу пологового будинку
Додано 19.02.2016
Депутати Ужгородської міськради, які входять до комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та оподаткування ознайомилися з роботою міського пологового будинку.
Вивчали весь комплекс надання медичної допомоги, який надає заклад, подивилися діагностичне обладнання, лабораторію, палати для партнерських пологів, операційну, блок, де готують їжу.
Не залишило депутатів байдужими відділення для недоношених діток. Кожна доба боротьби за маленьке життя тут обходиться в чималу суму, але значне досягнення Ужгорода, що вже кілька років є можливість забезпечувати препарати для розкриття легенів і батьки не постають перед дилемою, де взяти десятки тисяч гривень на кожну ампулу ліків.


Оголошення
Додано 19.02.2016
Штаб цивільного захисту інформує: з лютого по квітень 2016 року Ужгородським міськрайвідділом Управління ДСНС України у Закарпатській області спільно з представниками Ужгородської міськради буде проведена комплексна перевірка захисних споруд (сховищ) цивільного захисту на території міста Ужгорода.

Повідомлення про відбір претендентів на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Парк культури та відпочинку «Боздоський».
Додано 19.02.2016
Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду директора комунального підприємства:
1) вища освіта за освітньо-кваліфікаційний рівнем «спеціаліст» або «магістр»;
2) досвід роботи на керівних посадах на підприємствах, в установах або організаціях незалежно від форми власності (в т.ч. господарських товариствах), або в органах державної влади, органах місцевого самоврядування у відповідній сфері управління не менше 3-х років;
3) вільне володіння державною мовою та знання іноземної мови (бажано);
4) високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності, здатність за своїм освітнім і кваліфікаційним рівнем виконувати відповідні обов’язки;


В Ужгороді проводяться комплексні перевірки дотримання Правил благоустрою
Додано 19.02.2016
15 протоколів про адміністративні правопорушення, 8 приписів із вимогою усунути виявлені недоліки – такий результат комплексної перевірки працівниками відділу муніципальної поліції та правопорядку Ужгородської міськради закладів, підприємців, які працюють тільки на вулиці Швабській та площі Шандора Петефі.
Найбільше було зауважень щодо неналежних вивісок, відсутності сміттєвих урн біля кафе і магазинів, незаконно розміщеної реклами, невеликих паперових оголошень, які захаращують Ужгород, неприбраного сміття, порушень Правил благоустрою.


Ужгородців, які розраховують, що викидатимуть сміття на вулицю, штрафуватимуть
Додано 19.02.2016
Працівники відділу муніципальної поліції та правопорядку Ужгородської міськради спільно з представниками ТОВ "АВЕ-Ужгород" провели перевірки на вулицях Пархоменка, Герцена, Добрянського, Павловича, де мешканці будинків масово виносять сміття, пакети з побутовим непотребом і залишають обабіч доріг, на зелених зонах, під кущами.

Комунальники перевірили готовність прибиральної техніки
Додано 19.02.2016
Стан готовності прибиральної техніки перевірили сьогодні вранці комунальники Ужгорода. На Київській набережній працювала вакуумна підмітально-прибиральна машина JOHNSTON. Як відомо, механізоване прибирання вулиць проводиться у весняно-осінній період, коли середньодобова температура вище 12°С. Тож уже незабаром на вулиці міста вийде техніка, яка є у КП КШЕП. Вона працюватиме після здійснення ручного прибирання та збору сипучих матеріалів після зимового утримання доріг: здійснюватиметься механізоване прибирання та миття вулиць.

До уваги водіїв!
Додано 19.02.2016
На перехресті вул.Перемоги та Легоцького в Ужгороді у понеділок, 22 лютого, із 9 години ранку проводитимуть роботи з обрізки дерев і вимушено буде вимкнено світлофор.
Міська влада просить водіїв врахувати можливі тимчасові незручності під час руху в цій частині міста.

Відбудеться обговорення перспектив запровадження громадського бюджету Ужгорода
Додано 19.02.2016
У четвер, 25-го лютого, о 15.00 год. у великій залі Ужгородської міської ради відбудеться засідання "круглого столу" на тему: «Громадський бюджет. Реалії та перспективи запровадження в м. Ужгород».
Захід має на меті підняти експерту дискусію щодо впровадження партиципаторного бюджету в Україні, залучити громадськість, місцевих активістів, депутатів різних фракцій до обговорення проблем та перспектив розвитку проекту, а також дати старт роботі ініціативної групи з розробки проекту положення "Громадський бюджет у м. Ужгород".


Оголошення
Додано 19.02.2016
Змінено графік проведення засідань постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури.
Засідання постійної комісії з прийомом громадян, які мають бажання бути присутніми під час розгляду їхніх заяв, проводитиметься кожної першої середи місяця о 14.00 у депутатській кімнаті.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс