В Ужгороді на Лавріщева проводять ремонт внутрішньо-квартальних територій зі встановленням зливової каналізації
Додано 28.08.2015
На вулиці Лавріщева в Ужгороді не просто проводять ремонт внутрішньо-квартальних територій, а й при цьому облаштовують вуличну та внутрішньоквартальну зливну каналізацію.

Із 1 вересня змінюється режим роботи міської ради
Додано 28.08.2015
На прохання ужгородців, у зв’язку з графіком початку роботи навчальних закладів і розподілом навантаження на транспорт міста, зменшенням світлового дня, із 1 вересня змінюється режим роботи працівників апарату Ужгородської міської ради, виконкому, його управлінь та відділів.
За розпорядженням міського голови №333 від 19.08 2015 р. у понеділок - четвер робочий час – із 9.00 до 18.00 , обідня перерва з 13.00 до 13.30; у п’ятницю – з 9.00 до 15.00 без обідньої перерви; вихідні дні – субота і неділя.

Вздовж Капушанської завершують викладання тротуару, якого досі не було взагалі
Додано 28.08.2015
В Ужгороді завершують викладання тротуарною плиткою пішохідної та зручної також для велосипедистів доріжки вздовж вулиці Капушанської від переходу через Легоцького до Чорновола в напрямку Сторожниці.
Тротуару тут раніше не було взагалі, лише протоптана стежка, яка під час дощів перетворювалася на болото. Хоча поруч чимало багатоповерхівок, супермаркет і чимало людей прямують у Сторожницю, котра вже де-факто перетворюється на "котеджний" район міста.

На Собранецькій триває ремонт
Додано 28.08.2015
Вулицю Собранецьку в Ужгороді сьогодні ремонтують — підприємство "Сем Білдінг" проводить асфальтування. Міська влада просить ужгородців сподівається на порозуміння ужгородців, яким, можливо, проведення робіт спричинило деякі незручності.

На вулиці Погорелова повністю замінили водопровідну мережу
Додано 28.08.2015
На вулиці Погорєлова від вулиць Заньковецької до Богомольця вже 2 тижні тривають роботи із повної заміни старої водопровідної мережі. Гілку прокладали близько 40 років тому і вона вже зовсім зносилася — замучила і мешканців, і працівників комунальних служб аварійним станом, частими проривами.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс