В Ужгороді 14-16 серпня пройде 5-ий, ювілейний, фестиваль меду "Медовий Спас". Традиційно святкування проходитиме на набережній Незалежності
Додано 06.08.2015
Медовий Спас" організовують Асоціація пасічників Закарпаття та Творче об’єднання "Маска", за підтримки Ужгородської міської ради та Закарпатської ОДА.
Організатори обіцяють як уже звичні для фестивалів краю виступи народних колективів зі всієї області, конкурсно-ігрову програму, так і цікаві новинки."Королем" фесту буде прозорий скляний вулик, в якому можна буде роздивитися, як живуть, працюють та взаємодіють між собою бджоли, як виробляють мед. Фотографуватися з вуликом дозволять безкоштовно.
Родзинкою цьогорічного "Медового Спаса", обіцяють, стане медовий квас.
Загалом край представлять близько двох десятків медоробів та пасічників.

В Ужгороді починають будівництво каналізації в мікрорайоні Червениця
Додано 06.08.2015
Із жителями мікрорайону Червениця в Ужгороді нарешті досягнуто повної домовленості щодо будівництва каналізації.
Уже з понеділка, 10 серпня, фірма підрядник ТОВ «Будівельна компанія «Оллтех» на замовлення управління капітального будівництва Ужгородської міської ради починає роботи з будівництва каналізаційно-насосної станції. Переговори вели особисто заступник міського голови Володимир Фленько та начальник управління містобудування та архітектури міськради Михайло Івегеш.


Ужгородська міська влада вкотре наполягає: потрібно легалізовувати будинки ромів
Додано 06.08.2015
Сьогодні міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов та його заступник Ольга Травіна провели зустріч із представниками ромських громад міста.
Одна з найбільш болючих проблем ромської громади, зокрема і в Ужгороді: житло, яке вони зводять, робиться без будь-яких документів, відтак юридично його не існує, а мешканці не мають офіційної реєстрації.
Часто це споруди з абсолютно непридатних матеріалів, наприклад, ящиків, піддонів, навіть картонних коробок. І розміщують його, нерідко, де прийдеться -- в Ужгороді є випадки зведення помешкань під лініями електропередач, на захисній дамбі, яку при цьому самовільно розкопують, що загрожує паводками і навіть на проїжджій частині вулиць.


До уваги водіїв! В Ужгороді в суботу - ремонтні роботи на транспортному мосту Масарика
Додано 06.08.2015
У суботу, 8 серпня, будуть проводитися ремонтні роботи дорожнього покриття на транспортному мосту Масарика, який веде від скверика Масарика до площі Б.Хмельницького (готелю "Ужгород").
У зв'язку з цим рух автомобілів через міст буде обмежено, прохання до водіїв врахувати це під час поїздок.
Міська рада Ужгорода приносить вибачення за можливі незручності для городян.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс