Незабаром відбудеться 30-та Індонезійська торговельна виставка та 42-га Багдадська виставка-ярмарок
Додано 05.08.2015
До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

У період з 21 по 25 жовтня 2015 року у міжнародному виставковому центрі Кемайоран у м.Джакарта (Республіка Індонезія) планується проведення 30-ї Індонезійської торговельної виставки.
Для делегації з України організаційний комітет Індонезійської торговельної виставки та Міністерство торгівлі Індонезії надаватиме пільги, а саме: безкоштовне розміщення на дві ночі під час виставки; безкоштовний трансфер: готель-виставковий центр-готель; безкоштовне використання бізнес-лаунджу у виставковому центрі; безкоштовний Wi-fi.
Більш детальну інформацію можна отримати у представників Посольства Республіки Індонезія в Україні за ел. адресою: kbri@indo.ru.kiev.ua kbridekon@indo.ru.kiev.ua або на офіційному веб-сайті організаторів www.tradexpoindonesia.com.

Інформаційна довідка про виконання показників бюджету міста в січні- липні 2015 року
Додано 05.08.2015
За січень- липень поточного року до загального фонду бюджету міста (без урахування трансфертів) надійшло 173 573,7 тис. грн., при прогнозному розрахунку в розмірі 109 865,0 тис. грн. або 158,0 % (+63 708,7 тис. грн.).
До спеціального фонду бюджету міста (за оперативними даними) надійшло податків і зборів (обов’язкових платежів) в сумі 20 160,8 тис.грн. при плановому розрахунку 19 262,1 тис. грн. або 104,7 % ( + 898,7 тис. грн.).
Рішенням XXVII сесії міськради VI скликання 31.07.2015 року № 1764 затверджено збільшення показників міського бюджету, зокрема за рахунок додаткових коштів від перевиконання запланованого обсягу надходжень податків та зборів (обов’язкових платежів) в сумі 51 033,0 тис. грн.


Показники виконання бюджету м.Ужгорода з 29.07.2015 р. по 04.08.2015 р.
Додано 05.08.2015
Доходи

До загального фонду бюджету м.Ужгород за період з 29 липня по 04 серпня 2015 року надійшло всього доходів на суму 18 125,1 тис. грн. : таблиця

Міська влада Ужгорода просить ДАІ УМВС області допомогти у вирішенні проблеми блокування руху біля ринків
Додано 05.08.2015
Міська рада та виконавчий комітет Ужгорода звернулися до працівників ДАІ УМВС в Закарпатській області з проханням належним реагуванням покласти край порушенням правил дорожнього руху біля ринків міста.
Неодноразово і посадові особи міської ради Ужгорода, і численні ЗМІ піднімали проблему автомобілів та мікроавтобусів, які протягом усього світлового часу доби з порушеннями паркуються біля базарів, навіть на острівцях безпеки і блокують рух проїжджаючого транспорту. Усе це регулярно фіксується також камерами відео спостереження.

Польські партнери задоволені, як проходить реставрація «Совиного гнізда» в Ужгороді
Додано 05.08.2015
Заступник міського голови польського міста Ярослав В’єслав Пірожек прибув в Ужгород із робочим візитом, щоб особисто проінспектувати перебіг реставраційних робіт «Совиного гнізда».
Комісія, у складі заступника міського голови Ужгорода Ольги Травіної, представників фірми-підрядника ТОВ «Будівельної компанії «Трансбуд», куратора проекту з української сторони Валентина Волошина та польських партнерів, оглянула процес відновлення пам’ятки архітектури національного значення «Амбар та винний льох XVIII», що відбувається в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів».


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс