УКРАЇНЦІ СТАЮТЬ ДЕДАЛІ ВРАЗЛИВІШИМИ ДО ЗАГРОЗ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ, СВІДЧИТЬ НОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ
Додано 10.08.2015
30 липня 2015 р.
З нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми* Міжнародна організація з міграції (МОМ) оприлюднила нові соціологічні дані щодо загроз неврегульованої міграції та торгівлі людьми в Україні.
3а результатами репрезентативного опитування населення**, здійсненого на замовлення МОМ компанією Gfk Ukraine за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія, частка тих, хто працює за кордоном неофіційно, зросла з 22% станом на 2011 р, до майже 41% від усіх українців, які працювали за кордоном на момент цьогорічного опитування.


ІНФОРМАЦІЯ МІНІСТЕРСТВА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ ЩОДО СИСТЕМИ НАДАННЯ ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ВІД ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ
Додано 10.08.2015
Міністерство соціальної політики України - є національним координатором у сфері протидії торгівлі людьми; відповідає за формування та реалізацію державної політики у сфері протидії торгівлі людьми, викорінення передумов торгівлі людьми, зокрема щодо попередження насильства в сім’ї та дискримінації за ознакою статі, підвищення рівня обізнаності щодо протидії торгівлі людьми, координацію та контроль за діяльністю закладів допомоги особам, які постраждали віл торгівлі людьми тощо.

КП «Водоканал м. Ужгорода» інформує споживачів про намір встановити тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)
Додано 10.08.2015
Керуючись Наказом Міністерства Регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 390 від 30.07.2012р «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад» Комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно – каналізаційного господарства міста Ужгорода» повідомляє та доводить до відома споживачів інформацію щодо змін у плановому періоді тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

Документ

Оголошення про громадські слухання по детальному плану території
Додано 10.08.2015
Громадські слухання по детальному плану території для розміщення повітряної лінії електропередач 110 кВт у межах м. Ужгород від ПС "Ужгород – 7" по вул. Електрозаводській до об'їзної дороги в районі транспортного мосту через р. Уж, триватимуть з 10.08.2015р. до 10.09.2015р.
Пропозиції, зауваження, побажання щодо детального плану території надсилати поштою або нарочно за адресою: м. Ужгород, вул. Небесної Сотні,4, управління містобудування та архітектури (ІІ-й поверх), тел.: 61-61-44, 61-71-03, e-mail: archi-uzhgorod@ukr.net, з 8.00 до 16.00 щодня, у п'ятницю з 8.00 до 14.00, крім вихідних – субота, неділя.
До участі у громадських обговореннях запрошуються керівники підприємств, установ, об’єднань, представники громадських організацій та громадяни міста.

Громадські слухання із внесення змін до генерального плану та плану зонування території міста Ужгород.
Додано 10.08.2015
Відповідно до розпорядження міського голови 10.08.2015 № 315 розпочато процедуру громадських слуханнь із внесення змін до генерального плану та плану зонування території міста Ужгород.
Пропозиції, зауваження, побажання щодо генерального плану та плану зонування території міста Ужгород надсилати поштою або нарочно за адресою м.Ужгород, вул. Небесної Сотні, 4 управління містобудування та архітектури з 9.00 до 17 .00 щодня, у п'ятницю з 9.00 до 14.00, крім вихідних — субота, неділя.

Ужгородським будівельникам подякувала влада
Додано 10.08.2015
Сьогодні міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов з нагоди професійного свята – Дня будівельника привітав колективи підприємств, які займаються будівництвом в обласному центрі Закарпаття.
Відзначивши непрості обставини, в яких зараз працюється будівельникам і висловивши щирі побажання, Віктор Погорєлов нагородив кількох представників галузі грамотами міської ради. Вручаючи відзнаки, міський голова зі знанням деталей також уточнював, як справи на тому чи іншому об’єкті, на якому працює нагороджуваний.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс