Показники виконання бюджету м.Ужгорода з 02.09.2015 р. по 08.09.2015 р.
Додано 10.09.2015
Доходи

До загального фонду бюджету м.Ужгород за період з 02 по 08 вересня 2015 року надійшло всього доходів на суму 15 901,3 тис. грн. :таблиця

До спеціального фонду бюджету міста з 02 по 08 вересня 2015 року перераховано 704,3 тис. грн., в тому числі :
- кошти пайової участі у розвитку інфраструктури міста – 10,0 тис. грн.;
- субвенції – 694,3 тис. грн.


В Ужгороді загалом планують відремонтувати 160 об’єктів
Додано 10.09.2015
Якщо раніше планувалося відремонтувати в Ужгороді близько 100 об'єктів, у тому числі декілька десятків доріг, внутрішньоквартальних територій, тротуарів, то на 1 вересня цього року у планах уже 160. Роботи по майже сотні різних об’єктів уже виконані.
За інформацією керівника департаменту міського господарства Олександра Костенчука, до розробки проектно-кошторисної документації залучено 8 проектних організацій, виконують роботи по дорогах 7 підрядників: комунальне підприємство КШЕП, фірми «Будавтодор», «СемБілдінг», «КБК» (київська будівельна компанія), ШБЕУ-58 та 2 приватні підприємства. Підписані угоди і найближчим часом почнуть працювати ще 2 підприємства.
Київська фірма КБК ремонтує таку складну в інженерному плані дорогу, як Горянська — там довелося вирівнювати рельєф і шукати рішення для стоку води.


Нескошена трава, неприбрані сухі гілки – традиційна проблема приватних будинків Ужгорода
Додано 10.09.2015
Сьогодні, 10 вересня, працівники відділу муніципальної поліції та правопорядку разом із працівниками обслуговуючої організації «Наш Добробут» провели рейд територією вулиць Собранецька, Яна Гуса, Острожська, площа Постолакі (Бабушкіна), Загорська-Митна.
Неодноразово і ужгородці скаржилися, і міський голова Віктор Погорєлов під час об’їздів з керівниками комунальних служб відзначали, що мешканці цього мікрорайону індивідуальної забудови порушують правила благоустрою міста, складають обрізані гілки з власних дворів на зеленій зоні загального користування, не прибирають прилеглу територію від заростей трави та порослі.


Комісія міськради розглядала питання про літні тераси
Додано 10.09.2015
Сьогодні, 10 вересня, комісія зі встановлення відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності біля закладів ресторанного господарства Ужгородської міськради розглянула питання щодо ще кількох терас.
Зокрема, погодили розміщення на вул. Минайській, 44 (кафе «Сафарі»), площею 68 кв.м у периферійній зоні на власній земельній ділянці на 48 посадкових місць; кафетерію на Богомольця,22, площею 67 кв.м у периферійній зоні, на 36 місць; по вул. Собранецькій, 146 б, (Крос-кафе), площею 16 кв. м у серединній зоні міста, на 11 місць; на вул. Бестужева,9 («Чілі-піца»), площею 63 кв.м на 36 посадкових місць у периферійній зоні.

Міський голова Ужгорода взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку, де Президент України наголосив на децентралізації
Додано 10.09.2015
Міський голова Віктор Погорелов узяв участь у роботі другого засідання Ради регіонального розвитку, що проходило 9 вересня у Києві.
На Раді були присутні керівники місцевих органів самоврядування з усієї України. У роботі форуму узяв участь Президент України Петро Порошенко, який у своєму виступі найбільше торкнувся теми децентралізації, а також пропонованих змін до Конституції та ситуації в зоні проведення антитерористичної операції.
Глава держави попросив керівників місцевих органів влади йти до людей і детально обговорювати з ними переваги, які несе реформа з децентралізації. При цьому нагадав, що за останніми даними соціологічних досліджень 74% громадян підтримують цю реформу.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс