Ужгородців просять подбати про територію біля домівок та там, де працюють
Додано 09.09.2015
Наближається святкування 1122-ї річниці Ужгорода, всіх ужгородців просять до цієї дати ще раз звернути увагу на територію біля своїх домівок, офісів, місць роботи.
Відома істина, що чисто там, де не тільки прибирають, але й не смітять. Однак міський голова Ужгорода Віктор Погорелов просить також кожного, попри щоденні клопоти, прискіпливіше поглянути на свої території, де, можливо, не скошена трава, піднялася поросль дерев та кущів, невпорядковані квітники, перекошені чи нефарбовані паркани тощо.


Ужгородських підприємців запрошують долучитися до промоції свого бізнесу і туристичного іміджу краю
Додано 09.09.2015
Усі нюанси проведення 26-27 вересня в Ужгороді ХІV Міжнародної туристичної виставки-ярмарку «Тур’євроцентр – Закарпаття 2015» обговорили на комплексній нараді за участю керівників структурних підрозділів Ужгородської міськради, директора КШЕПу, представників «АВЕ-Ужгород», «Промтехобладнання», ДАІ, МНС, начальника управління туризму Закарпатської ОДА Дениса Мана та директора обласного муздрамтеатру Василя Марюхнича.

Під час святкування Дня Ужгорода на ЗОШ №15 відкриють меморіальну дошку загиблому в АТО випускнику
Додано 09.09.2015
В Ужгородській міській раді відбулася чергова нарада з організації проведення відзначення 1122-ї річниці з часу першої писемної згадки про Ужгород, яка буде проходити 26-27 вересня.
До переліку заходів на ці вихідні та найближчі до цих дат майже 2 тижні, додається все більше цікавих спортивних та мистецьких подій. Також у ЗОШ №15 буде встановлено меморіальну дошку в пам’ять про загиблого в зоні АТО захисника країни, випускника цієї школи.
Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов наголосив, що спортивні змагання, виставки, концерти тощо повинні бути на різних, але відомих і зручних для того, щоб дістатися, локаціях міста. Також дуже важливе якомога ширше інформування, де, коли і що буде відбуватися, щоб усі могли обрати собі за зацікавленістю і смаком.


Ужгородці з п’ятьма дітьми, в якої горіла квартира, загинули чоловік і дитина — допомагають
Додано 09.09.2015
Вчора міський голова Ужгорода Віктор Погорелов побував у квартирі на вулиці Декабристів, де в ніч на 11 липня була пожежа, в якій загинули чоловік та 4-річний хлопчик. Ще 5 дітей потрапили тоді до лікарні.
Міський голова зустрівся з мамою дітей, Діаною Ярош і одразу вирішив кілька важливих для родини проблем. Зокрема, у зв’язку з втратою чоловіка, жінці в управлінні праці та соціального захисту вже оформили більші виплати соціальної допомоги на діток.


Засідання постійних комісій
Додано 09.09.2015
Завтра, 10 вересня, о 10 годині у малій залі міськвиконкому відбудеться засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин.

Надано дозволи на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам бойових дій в зоні проведення АТО та їх родинам, наступними рішеннями:
Додано 09.09.2015
- Рішенням ХХVІ сесії VІ скликання від 07 листопада 2014 року № 1507
- Рішенням ХХVІІ сесія VІ скликання від 19 грудня 2014 року № 1582
- Рішенням ХХVІІ сесії VІ скликання від 09 квітня 2015 року № 1663
- Рішенням ХХVІІ сесії VІ скликання від 31 липня 2015 року № 1771

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс