Береги Ужа продовжать розчищати
Додано 01.09.2015
Ужгородська міська рада розширює співробітництво з Ужгородським міжрайонним управлінням водного господарства з розчищення русла і берегів річки Уж.
Перші, насамперед, протипаводкові роботи, втому числі з викорчовування чагарників і звільнення русла для нормального проходження води під час паводків зроблено на правобережній частині міста, їх продовжать з лівого берега в межах Слов’янської набережної і вниз за течією. Для цього з міського бюджету Ужгорода передбачено близько 800 тисяч гривень.
Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов на нараді з керівниками комунальних служб наголосив на дорученні департаменту міського господарства забезпечити все необхідне для якомога швидшого проведення робіт поки це дозволяє погода та мілководдя.

В Ужгороді працює робоча група з відзначення Дня міста
Додано 01.09.2015
Робочу групу, яка координуватиме різні напрямки підготовки до відзначення Дня народження Ужгорода створили в міській раді.
Протягом уже цього тижня розглянуть кілька складових підготовки. Зокрема, що буде «родзинками» цьогорічного відзначення, які колективи зможуть виступити і на яких майданчиках упродовж кількох днів, як їх поєднають між собою, які громадські організації долучаться до проведення масових заходів.


Шановні вчителі, викладачі, любі учні і студенти, дорогі батьки!
Додано 01.09.2015
День знань – свято, яке в кожного з нас викликає емоції, адже всі ми були учнями. Цього дня, 1-го вересня, бажаю Вам не сумувати за літом, що минуло, а радіти початку нового навчального року, який принесе нові враження та цікаві знахідки.
Учням і студентам бажаю цілеспрямовано крокувати дорогою знань і пам’ятати, що саме від освіти залежить успіх у майбутньому. Нехай будуть з вами допитливість, працелюбність і наполегливість, а також натхнення до творчості й нових відкриттів! Батькам же зичу щоденно відчувати гордість за своїх дітей, радіти з їхніх досягнень.
Викладачам, педагогам – усім, хто має високе звання Вчителя, – низько вклоняюся за благородну і таку потрібну працю. Здоров’я й терпеливості вам, упевненості у завтрашньому дні, добробуту й Божої благодаті!

Ужгородський міський голова
Віктор Погорелов


Сесія продовжить роботу 11 вересня
Додано 01.09.2015
Міський голова Віктор Погорелов дав доручення продовжити роботу четвертого пленарного засідання чергової XXVII сесії міської ради - 11 вересня 2015 року о 10 годині у великій залі міськвиконкому.

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Додано 01.09.2015
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Робочі питання:
1. Про мережу навчальних закладів м. Ужгорода у 2015/2016 навчальному році.
2. Про зміни у додатку до рішення виконкому від 28.01.15р. № 25.
3. Про придбання житлової площі.
4. Про розміщення обладнання рухомого зв’язку та провайдерів Інтернету.

Відзначення Дня Ужгорода планується мистецько-патріотичне
Додано 01.09.2015
Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи спеціалістів різних підрозділів виконкому Ужгородської міської ради з підготовки і проведення відзначення Дня міста.
За традицією, відзначення буде проходити в останні вихідні першого місяця осені, тобто цьогоріч це 25-26 вересня. Попередньо заплановано провести ряд урочисто-офіційних та культурно-розважальних, спортивних заходів.
Зокрема, запросять гостей із усіх міст-побратимів Ужгорода, вшанують нових почесних громадян Ужгорода, почесну відзнаку вручать людям, які зробили найбільш помітний внесок у розвиток міста, своєю невтомною працею примножили його здобутки у різних галузях, приймають активну участь у громадсько-суспільному житті.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс