Враховуючи надзвичайну актуальність питання пасажирських перевезень і наближення конкурсу на обрання перевізників, які працюватимуть у місті, міська влада інформує про проведення обстеження пасажиропотоків відділом транспорту, держзакупівель та зв’язку
Додано 14.09.2015
Протягом березня – червня 2015 року до обстеження пасажиропотоків були залучені студенти УжНУ та громадськість. Моніторинг проводився на кожному міському маршруті у прямому та зворотньому напрямках з обліковуванням пасажирів, у тому числі пільгових категорій громадян, на кожній автобусній зупинці.
Робота тривала з відправленням першого рейсу початкової зупинки маршрутів або з території бази, і до закінчення рейсів на маршрутах. Таким чином, пасажиропотоки обстежено на всіх 27 міських автобусних маршрутах.
У червні-вересні оброблено первинні матеріалі обстеження пасажиропотоків, здійснено аналіз та систематизацію в розрізі рейсів, автобусів, зупинок, маршрутів та маршрутної мережі в цілому.
До прикладу показники з кількох маршрутів: таблиця


Ранкова нарада
Додано 14.09.2015
На ранковій нараді з керівниками установ міста та начальниками відділів і управлінь виконкому міської ради, начальник управління освіти Оксана Бабунич доповіла міському голові Віктору Погорелову про необхідність добору до школи викладачів фізичного виховання та вихователів у групи продовженого дня.
Прохання до ужгородців з приводу працевлаштування на зазначені посади звертатися до управління освіти Ужгородської міської ради, пл. Жупанатська, 3, або за телефоном 3-32-22.

Засідання постійних комісій
Додано 14.09.2015
Завтра, 15 вересня, о 10 годині у депутатській кімнаті відбудеться засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин.

До відома ужгородців
Додано 14.09.2015
Традиційно до Дня міста (яке відбудеться 27 вересня 2015 року) Ужгородська міська рада відзначає тих ужгородців, котрі внесли найбільш помітний внесок в розвиток міста, своєю невтомною працею примножили його здобутки в економічній, освітній, культурній та інших галузях, а також приймають активну участь в громадсько-суспільному житті.
Саме цього дня міський голова вручає “Почесну відзнаку Ужгородської міської ради”. Пропозиції щодо претендентів на ці високі звання вносять трудові колективи та громадські організації міста.


Анонс та програма VII Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з питань енергоефективності та відновлювальної енергетики
Додано 14.09.2015
Анонс
Програма

Анонс VII Міжнародної спеціалізованої виставки "Енергоефективність. Відновлювальна енергетика - 2015"
Додано 14.09.2015
Анонс

Інформація щодо переліку ліцензованих робітничих професій, за якими здійснюється підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у розрізі регіонів.
Додано 14.09.2015
Перелік

Цілодобова вода в Ужгороді — уже з 15 вересня таки реальність
Додано 14.09.2015
На нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова з керівниками комунальних служб директор КП «Водоканал м. Ужгород» Станіслав Карташов підтвердив, що з 15 вересня вода без графіків в усіх помешканнях із централізованим водопостачанням завдяки наполегливості міської влади буде реальністю.
Технічно підприємство готове до цілодобового постачання, це перевірено і в тестовому режимі у вихідні 5-6 вересня.
Міський голова Віктор Погорєлов наголосив, що перевести місто на безперервну подачу води стало можливим завдяки двом факторам: по-перше, злагодженій роботі команди нового керівника Водоканалу Станіслава Карташова, по-друге, системній підтримці депутатського корпусу.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс