Прийом міського голови
Додано 03.09.2015
Прийом міського голови п.Погорелова В.В. відбудеться 14 вересня 2015 року. Запис на прийом проводитиметься в день прийому з 09.00 до 10.00 Додаткова інформація за телефоном 61-71-27.

Проект умов конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування
Додано 03.09.2015
Виконавчий комітет розміщує проект умов конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування для отримання пропозицій та зауважень від мешканців міста. Надсилати інформацію на електронну адресу transp@rada-uzhgorod.gov.ua, або за телефоном 61-62-85.

Умови розроблені з метою забезпечення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в повному обсязі, особливо у години "пік", оптимізації структури рухомого складу та підвищення ефективності його роботи, збільшення кількості оборотних рейсів на маршрутах, встановлення чітких інтервалів між рейсами, а також встановлення фіксованого початку та закінчення роботи автобусів на кожному маршруті. Також умовами передбачено встановлення GPS-систем на транспортних засобах, що працюватимуть на маршруті загального користування та їх підключення до автоматизованої системи диспетчерського управління, що дасть змогу встановити чіткий контроль за роботою переможців конкурсу з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування.


Нагородження військовослужбовців
Додано 03.09.2015
Завтра, 4 вересня, о 14 годині у великій залі міськвиконкому, відбудеться урочисте нагородження військовослужбовців - учасників АТО, котрі отримали статус учасника бойових дій, і перебувають на обліку в Ужгородському ОМВК.

Іван Шкирта залучив виробників хліба до спільного пошуку можливостей знизити ціни
Додано 03.09.2015
Сьогодні заступник міського голови Ужгорода Іван Шкрита провів нараду з виробниками хліба. Розмову перевели у формат «круглого столу»: «Я аж ніяк не збираюся когось до чогось змушувати. Хочу почути про ваші проблеми і порадитися, як нам спільно діяти, щоб ужгородці мали можливість купувати дешевший хліб», -- наголосив Шкрита.
Виробники запевняли, що споживачі хочуть купувати хай і дорогий, але тільки якісний та свіжий хліб, буханки порізані і в надійних та естетичних пакетах. Що навіть кожна самотня бабуся-пенсіонерка воліє купити невелику свіжу булочку щодня, аніж буханку на 3 дні.


Шановні підприємці!
Додано 03.09.2015
Уже традиційно у першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи.
Саме підприємці активно розвивають приватний сектор економіки, створюють додаткові робочі місця, реалізовують нові бізнес-проекти, забезпечуючи надійне підґрунтя для добробуту громадян.
Тож щиро вітаємо Вас з професійним святом. Висловлюємо велику подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність.
Зі святом Вас, шановні підприємці. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім’ї. Нових трудових здобутків Вам в ім’я розквіту та на благо України!

Центр Ужгорода вже у вересні переведуть на односторонній рух
Додано 03.09.2015
В Ужгороді змінюється схема руху на Корятовича: від ТЦ «Люксор Плаза» до корпусу хімічного факультету УжНУ.
Із 15 вересня в цій частині міста буде односторонній рух в напрямку хімічного факультету. Сьогодні, 3 вересня, комісія з безпеки дорожнього руху міськради дала доручення департаменту міського господарства підготувати відповідний проект рішення на розгляд міськвиконкому.


Міжнародний Фестиваль – Форум
Додано 03.09.2015
Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) проводитиме Міжнародний Фестиваль – Форум під гаслом “Україна єднає світ”).
Проведення цього заходу заплановано з 20 по 27 вересня поточного року в Італії (Неаполь).
На форумі планується представити промисловість України, її можливості, інвестиційні та інноваційні проекти. Запрошені представники влади обох держав, мери міст (Рим, Неаполь, Мілан та ін.). Очікується приїзд інвесторів з Ізраїлю, Швеції, Туреччини.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс