Cвяткування 1122-ої річниці з Дня народження Ужгорода розпочалося з прийому офіційних делегацій міським головою Віктором Погореловим в Закарпатському краєзнавчому музеї імені Тиводара Легоцького
Додано 27.09.2015
В залі експозиції з історії релігії та духовної культури Закарпаття гості високо оцінили високохудожні розписи замкової каплиці на релігійну тематику, виконані у 1857 році художником Фердинандом Видрою, проводили аналогії з подібними розписами в своїх містах та країнах.
Привітати Ужгород приїхали делегації з польських міст Ярослав та Коросно, з чеської Їглави, словацьких Міхаловце та Кошице, німецького Дармштадту та міста Корвалліс штату Орегон, США. Також на офіційному прийомі міського голови Ужгорода Віктора Погорелова були присутні Генконсул Словацької Республіки Янка Бур’янова, консул Угорщини в Ужгороді Арон Чех, керівники Ужгородської міської ради, представники РДА.


В Ужгороді відкрили меморіальну дошку випускнику школи, який загинув у зоні АТО
Додано 27.09.2015
Олександру Попадинцю, якому було лише 22 роки, відкрили меморіальну дошку в Ужгороді. Цей пам’ятний знак при вході до школи №15 нагадуватиме школярам та учням і всім містянам про випускника, який загинув, захищаючи Україну.

В Ужгороді провели середньовічний ярмарок
Додано 27.09.2015
В ужгородському сквері, що між приміщенням СБУ і «Совиним гніздом», з нагоди Дня міста сьогодні відбувається міжнародний середньовічний ярмарок. Участь у ньому беруть місцеві реконструктори і гості з польського міста Ярослав, спільно з яким зараз проводять реконструкцію винного льоху XVII століття.
Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, вітаючи гостей ярмарку, передусім вказав їм на фонтан, який запустили до свята – до того він не працював кілька місяців. Нагадав і про реконструкцію винного льоху – однієї з найдавніших будівель в Ужгороді. Міський голова наголосив, що наше місто – давнє і водночас молоде: лише студентів тут 20 тисяч, це шоста частина усього населення. «Бажаю місту, яке знаходиться в центрі Європи, бути одним з прикладів миру, толерантності і добра», – сказав міський голова.


На головній сцені до Дня Ужгорода грала трембіта та звучали верховинські співи
Додано 27.09.2015
Головний святковий концерт до Дня міста відбувся вчора на площі Поштовій. Сцену прикрасили кульками у кольорах українського прапора, в центрі встановили монітор, який транслював найкращі та наймальовничіші місця Ужгорода.
Всіх містян із головної сцени Ужгорода привітав міський голова Віктор Погорелов: «Вітаю всіх з Днем народження нашого міста, 1122 річницею. Я тут народився та прожив життя. Ужгород – «сиве» місто з багатою історією. Бажаю, щоб над всією Україною була Божа Благодать, а над Ужгородом – Покрова Божої матері».


Урочисте Віче до Дня Ужгорода’2015: свято і.. сльози
Додано 27.09.2015
Минулого року вперше зовсім молоді ужгородські хлопці стали почесними громадянами міста посмертно – так вшанували героїв, які загинули в АТО. Цього року таке звання присвоїли ще 4 бійцям і їхні рідні отримали відзнаки на традиційному урочистому Віче, яке до Дня Ужгорода проводять у великому залі міськради.
Розпочали зібрання з гімну України, який виконав хор під керівництвом Ярослава Кирлика. Відтак міський голова Віктор Погорелов у своєму виступі провів паралелі між історією і сьогоденням Ужгорода, попросив вшанувати загиблих на сході країни хвилиною мовчання. Також міський голова розповів, що вдалося цього року зробити в місті, завдяки значним коштам, які надійшли до бюджету завдяки перерозподілу скерування податків і зборів.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс