Міський голова Ужгорода: в робочий час посадовцям не можна займатися передвиборчою роботою
Додано 22.09.2015
На нарадах із керівниками структурних підрозділів міськради і комунальних служб міський голова Ужгорода Віктор Погорелов наголосив: «Усі, хто хоче брати участь у виборах, можуть це робити, але підготовку до них, агітаційну роботу можна проводити тільки в позаробочий час, а ще краще — напишіть заяви і йдіть у відпустку.


Як бути з деревами на проспекті Свободи вирішуватимуть — комісійно
Додано 22.09.2015
За наслідками падіння двох дерев на проспекті Свободи в Ужгороді 19 вересня міський голова Віктор Погорелов на нараді з керівниками комунальних служб дав доручення терміново сформувати комісію, яка прийме рішення, що робити з іншими стовбурами, які з 2008 року уже не рослини, а фактично підставки для декоративних металевих та дерев’яних скульптур.
«До комісії повинні ввійти фахівці різних служб і галузей, зокрема, комунального підприємства «Уж-Агромікс», яке опікується зеленими насадженнями, запросіть активістів, митців, біологів і прийміть рішення, котре ляже в основу проекту рішення, яке уже цієї середи, 23 вересня, винесемо на розгляд членів виконкому», - наполіг міський голова.

Триває відлагодження цілодобової подачі води в усі помешкання Ужгорода
Додано 22.09.2015
На нараді з керівниками комунальних служб міський голова Ужгорода Віктор Погорелов заслухав звіт директора КП «Водоканал» Станіслава Карташова як подається вода в місті в умовах нової системи без графіків, яка діє з 15 вересня.
За інформацією Карташова, лише за окремими адресами із технічних причин подачу води зупиняли з 2 до 5 годин ночі не на тривалий час – усі несправності оперативно ліквідовували, загалом вихідні пройшли без особливих проблем.


На вулицях Лозовій-Лялька сьогодні зроблять нову дорогу
Додано 22.09.2015
Сьогодні зранку, на вулицях Лозовій-Лялька підрядник ШБЕУ-58 почав укладання асфальту. Підготовчі роботи в цій частині міста велися з минулого тижня, дорожнє полотно повністю підготували до масштабного ремонту: сформували рельєф дороги, вирівняли ґрунт, навели лад з каналізаційними люками.
На місці працює близько двох десятків робочих, завершити роботи планують сьогодні ж до кінця дня.

Чеські журналісти та член парламенту цікавилися життям ромської громади Ужгорода
Додано 22.09.2015
21 вересня міський голова Ужгорода Віктор Погорелов зустрівся з гостями із чеського міста Брно — журналістами та представником від ромської громади у парламенті країни Карелом Голомеком.
Міський голова в розмові наголосив, що ужгородські вулиці фактично межують із Європейським Союзом — кордон зовсім поруч із містом, чехословацький період історії залишив значний слід в архітектурі і культурі обласного центру Закарпаття. Також в Ужгороді близько половини змішаних — міжетнічно та міжрелігійно — родин, тому толерантність та взаємозбагачення культур і традицій різних націй і народностей є особливістю міста, а прагнення жити в ЄС ніколи не було для ужгородців дискусійним.


В Ужгороді працює делегація з американського міста-побратима Корваліса
Додано 22.09.2015
Днями група з більше як десятка мешканців міста-побратима в США — Корваліса прибула на Закарпаття, 21 вересня гості зустрілися з міським головою Віктором Погореловим.
Наголошувалося, що співпраця з далеким географічно, але дуже близьким за спільними проектами американським містом триває вже майже 25 років і це 15-та делегація, яка приїхала в Ужгород. Наступного року, повідомили на зустрічі, планує завітати на Закарпаття і мер Корваліса.
Уже 15 років американські друзі працюють за різними програмами з конкретними закладами, зокрема, допомагають міському медико-соціальному центру для дітей з особливими потребами «Дорога життя», школі-інтернату в Часлівцях, селу Палло (Павлово), ужгородському родинному будинку і благодійному фонду «Нова сім’я», ужгородській школі №14, де навчаються ромські діти.


У міській лікарні відкрили та освятили міжконфесійну капличку
Додано 22.09.2015
В Ужгородській центральній міській клінічній лікарні сьогодні освятили міжконфесійну капличку Івана Хрестителя.
Прочитав молитву та окропив сакральне місце святою водою секретар Мукачівської Православної Єпархії протоієрей Віктор Місо.
Капличку побудовано за кошти депутата Закарпатської обласної ради Андрія Андріїва та секретаря Ужгородської міської ради Богдана Андріїва.
Як розповів головний лікар ЦМКЛ Іван Курах роботи тривали чотири місяці, будівельники працювали зранку до вечора, навіть за сорокаградусної спеки. У вдячність за таку самовіддачу працівників фірми-підрядника нагородили подяками та грамотами медичного закладу. Також Іван Курах подякував своєму двоюрідному брату – Василю Кураху за асфальтування доріжок до каплички


Так звані активісти, які прагнуть здобути посади і мандати, займаються цинічними маніпуляціями
Додано 22.09.2015
Днями громадянин Ференц Бакі, який називає себе громадським активістом Ужгорода, розповсюдив наклепницьке повідомлення, в якому повністю спотворено інформацію про облаштування тротуару з викладенням його бруківкою вздовж вулиці Капушанської від Легоцького до Чорновола у напрямку Сторожниці.
Ференц Бакі подав 31 серпня до Ужгородської міської ради від себе як представника політичної партії Демократичний альянс інформаційний запит, в якому просив надати відомості про облаштування тротуару по вул. Капушанській, 168 А.
(Текст запиту)
На це отримав відповідь, що там укладено 65 кв. м бруківки для відновлення покриття заїзного карману автобусної зупинки на вимогу.
(Текст відповіді)

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс