Депутати обрали почесних громадян міста Ужгорода
Додано 25.09.2015
Депутати Ужгородської міської ради підтримали лише половину заявлених претендентів на звання «Почесний громадянин Ужгорода» до відзначення Дня міста. Під час обговорення порядку денного спочатку проголосували лише за те, щоб включити до розгляду питання про надання такого статусу одному з чотирьох кандидатів – Пітеру Боберу.
Цей житель США – координатор багатьох спільних із Ужгородом американських проектів та є одним із головних ініціаторів тісної співпраці обласного центру Закарпаття з містом-побратимом Корвалісом.
Уже під час затвердження порядку денного деякі депутати та громада звернулися з проханням погодити ще одного кандидата на звання «Почесний громадянин Ужгорода» – заступника голови Закарпатського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Т.Г.Шевченка Олега Галика.


У міській раді визначилися кому вручати почесну відзнаку
Додано 25.09.2015
Вчора на сесії міськради Ужгорода депутати проголосували за проект рішення про присвоєння нагороди «Почесна відзнака Ужгородської міської ради» для вшанування кращих жителів обласного центру Закарпаття до Дня народження міста.
Як зазначено в рішенні, відзнаки надано за значний особистий внесок у соціально-економічний та культурно-мистецький розвиток міста, покращення рівня життя і добробуту територіальної громади, вагомі досягнення у професійній і громадській діяльності.
Нагадаємо, свою 1122-гу річницю наше місто відзначатиме 26 та 27 вересня. Почесні нагороди ужгородцям буде вручено на традиційному урочистому Віче до Дня народження Ужгорода в міськраді.

Батькам онкохворих дітей виділили грошову допомогу
Додано 25.09.2015
По 50 тисяч гривень депутати Ужгородської міської ради виділили для надання грошової допомоги 8 батькам онкохворих дітей. Виплату можна буде отримати через управління праці та соціального захисту населення міськради.
Ці кошти підуть родинам, які подали відповідні заяви до міськради.
Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов закликав підтримати це рішення, бо хоча мова йде не про великі суми з бюджету, але для родин це буде відчутною допомогою.

Депутати міської ради Ужгорода підтримали зміни до комплексної програми попередження надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки в Ужгороді на 2013-2015 роки
Додано 25.09.2015
Рішенням передбачено 550 тисяч гривень на придбання майна та спорядження, паливно-мастильних матеріалів, закупівля інженерного та спеціального майна: бензопил, бензорізів, крагів пожежних та ліхтарів тощо.
Депутати спочатку не хотіли включати це питання до порядку денного, активісти почали кричати, де поділося «старе» обладнання.
Міський голова Ужгорода Віктор Погорелов пояснив, що востаннє матеріально-технічна база попередження надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки оновлювалася близько 10 років тому, в час його першої каденції на посаді керівника міста.

Вчора на сесії Ужгородської міської ради збільшено фінансування на проведення реконструкції ліфтів житлового будинку по вулиці Минайській, 29
Додано 25.09.2015
Мова йде про суму в 147 тисяч гривень. Співфінансування за рахунок мешканців будинку буде у розмірі 97,5 тисяч.
Частково кошти зняті з капітального ремонту покрівлі житлового будинку по вулицях Швабській, 58, Льва Толстого, 46, Шопена, 4 та капітального ремонту електрощитової і електромереж житлового будинку по вул. Минайській, 3.
Зміни внесено у Програму капітального ремонту житлового фонду міста Ужгород на 2015-2017 роки.

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 30.09.15р.
Додано 25.09.2015
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Планові питання:
1. Про стан підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

Робочі питання:
2. Про надання дозволу на проведення земляних робіт (Ужгородський МРЕМ, вул. Тельмана).
3. Про надання дозволу на проведення земляних робіт (Ужгородський МРЕМ, вул. Шопена, 6).
4. Про надання дозволу на проведення земляних робіт (Ужгородський МРЕМ, вул. Одеська, 17).
5. Про надання дозволу на проведення земляних робіт (Ужгородський МРЕМ, вул. Одеська, 14).
6. Про надання дозволу на проведення земляних робіт (Ужгородський МРЕМ, вул. Гранітна, Ужанська).
7. Про надання дозволу на проведення земляних робіт (КП “Водоканал м. Ужгорода”, вул. Жатковича, 60).


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс