День депутата
Додано 18.01.2016
У п’ятницю 22 січня 2016 року о 10.00 год. у малій залі міськвиконкому відбудеться День депутата на тему: «Про хід виконання Програми першочергових заходів з виходу КП "Водоканал м. Ужгорода" з фінансово-економічної кризи».

Виконком схвалив програму харчування ужгородських школярів на 2016 рік
Додано 18.01.2016
Як і аносувалося, сьогодні, 18 січня 2016 року, відбулося позачергове засідання виконкому Ужгородської міської ради, на розгляд якого було винесено одне-єдине питання: про Програму харчування дітей у дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах міста на 2016 рік. Присутніми на засіданні були 6 членів виконкому (один відсутній у зв'язку з хворобою).



Ужгородська міськрада вивчає можливість запровадження енергетичного моніторингу в бюджетних закладах
Додано 18.01.2016
З ініціативи першого заступника міського голови Іштвана Цапа в Ужгородській міській раді розпочато опрацювання впровадження в бюджетних закладах міста енергетичного моніторингу з використанням програми "Енергобаланс".
Мета енергетичного моніторингу – виявлення нецільового використання енергії, попередження аварійних ситуацій, оцінка ефективності впровадження енергозберігаючих заходів.


Графік освячення води
Додано 18.01.2016
Графік

Два десятки звернень ужгородців розглянув на прийомі міський голова Богдан Андріїв
Додано 18.01.2016
Найбільше сьогодні було питань про отримання земельних ділянок – деякі ужгородці перебувають у черзі ще з початку 90-х років. Приходив уточнити, як іде розгляд його справи щодо отримання землі учасник бойових дій в Афганістані. Інший чоловік, учасник АТО, який живе в гуртожитку з дружиною і двома дітьми в кімнаті площею 12 метрів, цікавився, як отримати ділянку, щоб розмістити на ній батьківський дерев'яний будинок, який хоче, розібравши, перевезти з села.

До уваги ужгородців!
Додано 18.01.2016
Із 20 по 22 січня 2016 року Ужгородський МРЕМ проводитиме ремонтні роботи на повітряній лінії електропередач по вулиці Швабській, у зв'язку з чим не працюватиме й світлофор на перехресті вулиць проспект Свободи-Швабська-Минайська.
Роботи здійснюватимуться із 9.00 до 16.30.

Підстав для запровадження карантинних заходів в Ужгороді наразі нема
Додано 18.01.2016
Із 5 по 15 січня 2016 року в Ужгороді зареєстровано 722 випадки ГРВІ, серед них - 490 дітей. 46 осіб госпіталізовано. Загалом рівень захворюваності на ГРВІ становить 63,3 на 10 тисяч населення, що не перевищує рівень епідемічного порогу та на 8,8% менше, ніж за минулий тиждень (792 випадки ГРВІ, серед них 600 дітей).
Серед ужгородців зареєстровано 2 випадки грипу А, підтверджені швидкими тестами. Хворі - 81-річна пенсіонерка та 10-річна дитина, госпіталізовані в обласну клінічну інфекційну лікарню.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс