День Соборності України
Додано 22.01.2016
Сьогодні відзначаємо одне з найбільших свят нашої держави – День Соборності України. Значення цієї події – возз'єднання всіх українських земель в єдиній державі – важко переоцінити. Це здійснення одвічної української мрії про єдність, свободу та незалежність.
Однак незалежність Україні ніхто не подарував - за неї боролися, борються, гинули і, на жаль, продовжують віддавати свої життя найкращі сини і доньки нашої держави. Тому свято єднання сьогодні актуальне як ніколи. Перед загрозою втрати державності варто пам'ятати історію, дослухатися до уроків минулого. Сила нашої держави – у нашій єдності. Пам'ятаймо про це завжди.
Зі святом!

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв

Із 25 січня у навчальних закладах Ужгорода вводиться карантин через зростання захворювання на ГРВІ
Додано 22.01.2016
Сьогодні відбулося засідання міської протиепідемічної комісії, яка інформувала міського голову Богдана Андріїва про епідеміологічну ситуацію із захворюваністю на гострі респіраторні вірусні інфекції серед населення Ужгорода.
Так, із 14 по 21 січня зареєстровано 884 звернення за медичною допомогою з приводу ГРВІ, що в 1,8 рази більше від рівня епідемічного порогу (44,3 на 10 тис.нас.).


Відбудеться спільне засідання депутатських комісій
Додано 22.01.2016
У вівторок, 26 січня 2016 року, о 10.00 год. відбудеться спільне виїзне засідання постійних комісій з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту та соціального захисту населення щодо фінансування професійно-технічних закладів освіти з бюджету міста на 2016 рік

Депутати міськради напрацьовували шляхи вирішення проблем Водоканалу
Додано 22.01.2016
Тривалу дискусію про роботу міського Водоканалу провели сьогодні в рамках Дня депутата в Ужгородській міській раді. На зібранні були присутні також профільний заступник міського голови Олександр Габор, а на всі питання відповідав директор комунального підприємства Станіслав Карташов.
Зокрема, керівник Водоканалу прозвітував про використання коштів, отриманих на підтримку роботи з міського бюджету минулого року. З його слів, роботи, які проводить підприємство, дають ефективні результати в кількох площинах: суттєва економія електроенергії, води, коштів і можливість забезпечити місто цілодобовим водопостачанням.


У лютому проведуть сесію міської ради
Додано 22.01.2016
4 лютого 2016 року о 10.00 год. у великій залі міськвиконкому відбудеться п’яте пленарне засідання чергової I сесії Ужгородської міської ради VІІ скликання з наступним переліком питань:
1. Про відзначення новонароджених дітей 01 січня 2016 року.
2. Про зміни до бюджету міста на 2015 рік.
3. Про прийняття коштів на здійснення видатків місцевого бюджету на 2016 рік.
4. Про надання грошової допомоги дружинам загиблих учасників АТО на встановлення пам’ятників.
5. Про надання грошової допомоги гр. Дьолог С.С.
6. Про надання грошової допомоги гр. Жменяк Л.Ф.
7. Про надання грошової допомоги гр. Петрище М.М.


В Ужгороді відзначили День Соборності та 70-у річницю утворення Закарпатської області в Україні
Додано 22.01.2016
Заходи розпочалися на площі Народній, біля пам'ятника Кобзарю. В урочистостях взяли участь керівники області та міста, правоохоронних органів, суду, прокуратури, фіскальної служби, представники духовенства, дипломати, громадськість краю.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс