Звернень зі скаргами на ГРВІ в Ужгороді побільшало, міська влада вжила додаткових заходів
Додано 29.01.2016
Хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип в Ужгороді за останній тиждень побільшало: зареєстровано 1579 звернень по медичну допомогу, що удвічі більше рівня епідемічного порогу.
75,6% хворих – діти до 17 років. Госпіталізовано 159 захворілих, що на 71% більше, ніж попереднього тижня. На 29 січня підтверджено експрес-тестами 5 випадків грипу "А", серед них 2 дітей. Наразі підтверджених вірусологічною лабораторією даних про випадки "свинячого грипу" немає.
У порівнянні з показниками минулого тижня побільшало хворих діток: до 4 років – на 88,5%, від 5 до 14 років – у 2,1 рази, від 15 до 17 років – на 75%. Серед дорослих захворюваність зросла на 36%. Усі ці дані сьогодні на засіданні протиепідемічної комісії при Ужгородській міській раді навела лікар-санепідеміолог Ужгородського міськрайонного управління ГУ Держсанепідслужби у Закарпатській області Лариса Зарембо.


Перший заступник міського голови Ужгорода Іштван Цап: "Вчимося робити владу відкритою"
Додано 29.01.2016
Сьогодні в Києві проходить Всеукраїнський форум "Е-урядування". Форум присвячений останнім прогресивним інноваціям, які були впроваджені органами влади в Україні. На форумі презентовано перспективи урядових проектів E-DATA, Prozorro, Е-петиції, а також громадські ініціативи "Відкритий бюджет", iGov, "Відкрите місто" та інше. Ужгородську міську раду на форумі представляє перший заступник міського голови Іштван Цап.
"Відкритість влади - вимога часу. Громада повинна мати безперешкодний доступ до адміністративних послуг, інформації про використання бюджетних коштів. На жаль, сьогодні органи влади тільки вчаться бути відкритими. Але, певен, за умови послідовності вже в найближчому майбутньому досягнемо відчутних результатів", – зазначив Іштван Юліусович.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс