Відбулося чергове засідання виконкому міської ради
Додано 27.01.2016
Більше двох десятків питань розглянули сьогодні на засіданні члени Ужгородського виконкому. Два проекти рішень внесли додатково - про зміни і доповнення до затвердженої мережі навчальних закладів і про доповнення до складу конкурсного комітету на автобусні перевезення в Ужгороді.
Зокрема, було затверджено ліміти споживання енергоносіїв (водо- та газопостачання, електроенергії) у закладах культури, спорту, сім’ї та молоді на 2016 рік, у лікувально-профілактичних закладах, проголосовано рішення про передачу на баланс міського управління освіти та департаменту міського господарства об'єктів, які будували або капітально ремонтували минулого року.
Члени виконкому підтримали Програму встановлення автономного електричного опалення на поточний рік, якою передбачено виділити з міського бюджету 500 тисяч гривень на встановлення електричного опалення у помешканнях 50 осіб, які відносяться до пільгових категорій громадян, та надання допомоги 16 ужгородцям на введення в експлуатацію електроопалення, встановленого за кошти мешканців.


Показники виконання бюджету м.Ужгород з 20.01.2016р. по 26.01.2016р.
Додано 27.01.2016
Доходи

До загального фонду бюджету м.Ужгород за період з 20 по 26 січня 2016 року надійшло всього доходів на суму 6 051,9 тис. грн.:таблиця
До спеціального фонду бюджету міста з 20 по 26 січня 2016 року перераховано 184,4 тис. грн., в тому числі:
- кошти від продажу земельних ділянок комунальної власності- 78,7 тис. грн.;
- кошти пайової участі у розвитку інфраструктури міста - 103,7 тис. грн.;
- інші надходження – 2,0 тис. грн.


Озеленювати Ужгород міська влада буде із залученням науковців УЖНУ
Додано 27.01.2016
Щоб визначити підходи до озеленення Ужгорода вчора, 26 січня, в міській раді провели нараду за участю спеціалістів відділу благоустрою департаменту міського господарства, підрядної організації, в.о. головного архітектора, заступника міського голови та науковців біологічного факультету Ужгородського національного університету.

В Ужгороді демонтували величезний незаконно встановлений білборд
Додано 27.01.2016
Сьогодні у присутності працівників відділу муніципальної поліції і правопорядку Ужгородської міськради одна з фірм, яка має в місті рекламні носії, провела демонтаж свого незаконного величезного банера, розміщеного на будівлі по вулиці Тімірязєва.
У ході інвентаризації рекламоносіїв, яку проводить команда нової міської влади, було встановлено, що ця фірма має в Ужгороді 5 конструкцій, термін дозволів на які закінчився вже більше року тому.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс