Показники виконання бюджету м.Ужгорода з 13.01.2016 р. по 19.01.2016 р.
Додано 20.01.2016
До загального фонду бюджету м.Ужгород за період з 13 по 19 січня 2016 року надійшло всього доходів на суму 6 302,5 тис. грн.: таблмця

До спеціального фонду бюджету міста з 13 по 19 січня 2016 року перераховано 18,0 тис. грн. коштів від продажу земельних ділянок комунальної власності.

Відповідальні служби провели в Ужгороді профілактичний рейд із запобігання дитячому жебрацтву та бездоглядності
Додано 20.01.2016
На виконання розпорядження міського голови Ужгорода Богдана Андріїва та у зв'язку з прогнозованим погіршенням погодних умов працівники служби у справах дітей міської ради, міського центру соціальних служби для сім'ї, дітей та молоді спільно з представниками поліції проводили сьогодні профілактичний рейд із запобігання дитячому жебрацтву та бездоглядності.
За словами начальника служби у справах дітей Ужгородської міськради Марини Арокгаті, такі рейди мають не каральну мету, а насамперед профілактичну, зокрема, на попередження дитячої злочинності, скоєння правопорушень, бродяжництва, жебракування та бездоглядності.


Пункт обігріву в Ужгороді знову працює
Додано 20.01.2016
У зв'язку з ускладненням погодних умов мер міста Богдан Андріїв знову звернувся до керівництва Управління ДСНС України в Закарпатській області з проханням відновити роботу пункту обігріву та організувати чергування особового складу.
Уже сьогодні, 20 січня, пункт обігріву запрацював на попередньому місці - у районі парку Перемоги ("Кірпічка)". Пункт працюватиме цілодобово, тож люди, які опинилися у скрутних обставинах, можуть підходити туди.


Богдан Андріїв: "Ужгород першим в області вирішив проблему харчування дітей"
Додано 20.01.2016
Програму харчування дітей у дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах на 2016 рік одноголосно підтримали сьогодні на позачерговій сесії міськради всі присутні депутати.
Перед початком засідання ще раз обговорили ситуацію, на прохання депутатів додаткові роз'яснення надала начальник міського управління освіти Оксана Бабунич. Вона нагадала, що 25 грудня минулого року Верховна Рада змінила 2 закони, які стосуються харчування школярів і дошкільнят, вони були підписані Президентом України 31 грудня, а на місця зміни надійшли лише 5 січня. Тому терміново розробили програму для виділення коштів на забезпечення дітей харчуванням, її затвердили члени виконкому. Загальний кошторис програми – більше 8,7 мільйонів гривень.


До уваги водіїв!
Додано 20.01.2016
21 та 22 січня 2016 року із 7.30 на Київській набережній (від площі Шандора Петефі до будівлі Закарпатського облмуздрамтеатру) буде обмежено рух транспортних засобів у зв'язку із проведенням робіт з обрізки дерев.
Просимо вибачення за тимчасові незручності, дякуємо за порозуміння.

Депатамент міського господарства
Карта-схема

ОСББ та ЖБК Ужгорода можуть взяти участь у конкурсі
Додано 20.01.2016
Ужгородська міська рада спільно з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» оголошує конкурс на 2016 рік на участь ОСББ в Проекті «МРГ-3».
У конкурсі можуть взяти участь ОСББ та співвласники багатоквартирних будинків, які бажають створити ОСББ, а також ЖБК, які бажають реорганізуватися в ОСББ.
Заявки прийматимуться на проведення капітального ремонту житлових будинків та енергозберігаючі заходи. Форма заявки на участь у Проекті додається. Термін подачі заявки - до 1 лютого 2016 року.
Для отримання більш детальної інформації щодо умов прийняття участі у конкурсі просимо звертатися до муніципального координатора Проекту Марини Куберки (тел. (0312) 61 51 85) та координатора Проекту по Закарпатській області - Марії Йовбак (моб.тел. 0503869149).
Заявка на участь

В Ужгороді триває демонтаж незаконних рекламоносіїв
Додано 20.01.2016
Тривають перевірки виконання рішень виконавчого комітету Ужгородської міськради щодо демонтажу незаконно встановленої зовнішньої реклами. Працівники відділу муніципальної поліції та правопорядку відзначають, що власники самі демонтували 5 рекламоносіїв – брандмауери, рекламні розтяжки, щити, інформаційний вказівник. Зокрема, три об'єкти на вулиці Гагаріна, один на Грушевського.
За порушення правил благоустрою і законодавства про зовнішню рекламу в останні два дні складено 4 протоколи про адміністративні правопорушення за рекламоносії без дозвільних документів та з простроченими, а є випадки і на кілька років, погодженнями.


Проблему стихійного смітника біля торгового центру "Токіо" в Ужгороді вирішили
Додано 20.01.2016
Чимало ужгородців і депутатів міської ради скаржилися на смітник, який утворився біля паркану з боку вулиці Заньковецької поруч із торговим центром "Токіо".
Проблема виникла через те, що раніше 5 контейнерів – для власне торгового центру, магазину "Вопак" та кінотеатру, розміщених у ньому, і житлового будинку (ОСББ) стояли поруч з боку заїзду з вулиці Заньковецької, але тепер там ведеться будівництво, тому контейнери забудовники на власний розсуд перемістили до проїжджої частини на вулиці Легоцького. Мешканці ж прилеглих багатоповерхівок звикли виносити сміття саме на територію з боку вулиці Заньковецької, отож, коли контейнерів не стало, кидали непотріб просто на землю. Прийняли рішення: ТОВ "Житло-Сервіс" та фірма "АВЕ" приберуть сміття, контейнери тимчасово повернуть на це місце, а згодом на визначеній території облаштують майданчик для встановлення стаціонарних сміттєвих баків.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс