ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на 27.01.16р.
Додано 25.01.2016
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

Робочі питання:
1. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2016 рік.
2. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2016 рік.
3. Про зміни у додатку до рішення виконкому 06.01.2016 № 4
4. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2016 рік.
5. Про склад протиепідемічної комісії.
6. Про надання дозволів на проведення земляних робіт (Парфенюк).
7. Про надання дозволів на проведення земляних робіт (Гозда).


Утеплення помешкання – цілком реальна справа: за сприяння міської влади в Ужгороді діятимуть дві програми державної підтримки
Додано 25.01.2016
Минулого року після зростання вартості енергоносіїв значно зросли і тарифи у сфері надання житлово-комунальних послуг. Це змушує населення, зокрема організованих співвласників багатоквартирних будинків в особі ОСББ (ЖБК), вживати певних заходів.

Станом на січень 2016 р. в Ужгороді створено 130 ОСББ, діє 48 ЖБК. Здійснення енергоефективної модернізації житлового фонду в обласному центрі вимагає створення на рівні міської ради механізму широкого використання додаткових джерел фінансування капітальних вкладень із залученням ОСББ, ЖБК і комерційних фінансових установ до процесів фінансування та управління впровадженням енергоефективних заходів і заходів з модернізації у багатоквартирних житлових будинках.


ПРАВИЛА ПОВЕДІНКИ НА ЛЬОДУ
Додано 25.01.2016
Зима - чудова пора відпочинку на льоду. Скільки радощів вона приносить! Забави на ковзанах, лижах, санчатах! Тому усі ми із задоволенням зустрічаємо цю пору року, іноді забуваючи про небезпеку, яку може приховувати лід, а саме тонкий лід.
Щоб ні з ким не трапилося лиха, потрібно обережно поводитись на льоду. Найбільш небезпечна крига – перша та остання, адже така крига ще надзвичайно тонка, неміцна і не витримує маси навіть маленької дитини .
Ця інформація досить цікава: лід блакитного кольору - найміцніший, а білого - значно слабший.


Відбудеться засідання постійної комісії
Додано 25.01.2016
Засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури відбудеться у середу, 27 січня 2016 р., о 14.00 у депутатській кімнаті.

Г Р А Ф І К засідань постійних комісій з обговорення проектів рішень 5-го пленарного засідання I сесії міської ради VII скликання
Додано 25.01.2016
Графік засідань

Депутат обласної ради подав запит про підтримку з обласного бюджету для об'єктів Ужгорода
Додано 25.01.2016
Як повідомила прес-служба Закарпатської обласної ради, прийнято рішення про підтримку депутатського запиту Андрія Андріїва.
У запиті, зокрема, йдеться про включення у Програму економічного і соціального розвитку Закарпатської області на 2016 рік та фінансування з обласного бюджету в 2016 році низки важливих об’єктів в Ужгороді.
Мова йде про облаштування велодоріжок із нанесенням відповідної розмітки по вул. Легоцького (потреба згідно з ПКД – 1145,664 тис.грн); реконструкцію міських шляхів по вул. Перемоги (потреба згідно з ПКД – 13062,82 тис.грн); капітальний ремонт міських шляхів - пл. Шандора Петефі (потреба згідно з ПКД – 1169,610 тис грн).
Запит направлено на розгляд обласної державної адміністрації.

Оформлення земельної ділянки під реабілітаційний центр для інвалідів та учасників АТО призупинено через позов громадських активістів
Додано 25.01.2016
Згідно з рішенням міської ради від 29 жовтня 2015 р. №1862 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Ф.Тихого, 13 «б» громадській організації Закарпатський обласний осередок Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату надано в оренду земельну ділянку площею 0,3879 га.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс