Засідання постійних комісій
Додано 19.01.2016
Засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури відбудеться у середу 20.01.15 р. о 14.00 у депутатській кімнаті.

Завтра депутатів збирають позачергово – розглянуть питання про харчування школярів
Додано 19.01.2016
Завтра, 20 січня, о 10 годині у великій залі Ужгородської міськради відбудеться позачергове пленарне засідання сесії міськради. Відповідне розпорядження підписав міський голова Богдан Андріїв.
Необхідність термінового зібрання депутатів пов'язана з тим, що прийнято зміни до законодавства і потрібно розглянути питання «Про Програму харчування дітей у дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах міста на 2016 рік».

У міській бібліотеці Ужгорода можна буде пройти безкоштовні ІТ-курси
Додано 19.01.2016
Інформаційні технології сьогодні належать до переліку тих небагатьох галузей, які не тільки не переживають кризу, а й продовжують розвиватися. Тому випадки перекваліфікації спеціалістів з інших галузей в ІТ є все частішими. Але охочі потрапити в ІТ-сферу не завжди знають, звідки починати свій шлях, яку ІТ-професію обрати, окрім того, часто людям бракує технічної бази.
Днями відбулася робоча зустріч заступника міського голови Олександра Білака із керівником фонду BrainBasket Володимиром Люлькою, під час якої було обговорено питання реалізації Всеукраїнського освітнього проекту «Технологічна нація» (Technology Nation), який дозволив би усім бажаючим пройти безкоштовні курси з основ програмування від провідних технічних університетів світу за моделлю blended learning та здобути базову IT-освіту.


До уваги водіїв!
Додано 19.01.2016
У середу, 20 січня 2016 року, із 7.00 в Ужгороді по вулиці Крилова (від вулиці Довженка до вулиці Ракоці) буде обмежено рух транспортних засобів у зв'язку з проведенням робіт із обрізки дерев.

Департамент міського господарства
Карта-схема

Відбувся конкурс із визначення перевізників на міських автобусних маршрутах Ужгорода
Додано 19.01.2016
Заявки на участь у конкурсі подали 5 підприємницьких структур, які надали 33 пропозиції на 25 маршрутів. Відповідно до умов конкурсу, протягом місяця з дня його оголошення в грудні 2015-го працівники відділу транспорту, державних закупівель та зв'язку проводили ретельну перевірку документів і даних, наданих перевізниками. Зокрема, надсилали численні запити до Укртрансінспекції, ДФС, органів Міністерства внутрішніх справ, державних адміністрацій різного рівня тощо. Йшлося насамперед про наявність у перевізників технічної бази, сучасних транспортних засобів, їх пасажиромісткість, кількість робочих місць на підприємстві, можливість проводити медогляди водіїв тощо.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс