Депутати проголосували за збільшення видатків на медицину Ужгорода та капремонти доріг
Додано 05.01.2016
Колядками та віншуваннями розпочалося сьогоднішнє позачергове засідання сесії Ужгородської міськради. Привітати міського голову, депутатський корпус та всіх присутніх завітали учні Ужгородської ЗОШ №8 І-ІІІ ст.
Далі народні обранці приступили до розгляду єдиного питання порядку денного - "Про бюджет міста на 2016 рік". До проекту рішення було три критичні зауваження постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування. Вони були прогосовані без змін за винятком виділення коштів на потреби медзакладів. На пропозицію міського голови Богдана Андріїва 2 млн. грн. розподілили між усіма медзакладами міста.


Засідання постійних комісій
Додано 05.01.2016
Виїзне засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури відбудеться у понеділок, 11 січня, об 11.00.

Робоче засідання постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури відбудеться у середу, 13 січня, о 14.00 у депутатській кімнаті.

Міський голова дав доручення негайно відреагувати на ситуацію у будинку на Проспекті Свободи
Додано 05.01.2016
На сьогоднішньому позачерговому засіданні міської ради міський голова Богдан Андріїв озвучив колективне звернення депутатів щодо ситуації у будинку №28 по Проспекту Свободи. До міської ради прийшли й обурені мешканці.
Як з'ясувалося, уже тиждень люди без води. Ще напередодні Нового року трапилася аварія, мешканці звернулися до ЖРЕРу №5, але скаржаться на керівника ЖРЕРу Анатолія Ковальського, який відмовився робити ремонт. З іншого боку, йшлося й про те, що жителі не платять ЖРЕРу.


Міська влада Ужгорода знайшла можливість вирішити багаторічну проблему з протипаводковою дамбою
Додано 05.01.2016
Пошкодження захисної протипаводкової дамби і її самовільна забудова в районі вулиці Саксаганського вже багато років є загрозою підтоплення Ужгорода і навіть невиконання міждержавних угод із країнами-сусідами Закарпаття. Цю проблему сьогодні розглянули на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) у міській раді.
Начальник Ужгородського міжрайонного управління водного господарства (МУВГ) Василь Івегеш повідомив, що дамбу звели в 1974 році, вона зроблена так, щоб захистити праву частину міста і має певні функції в рамках міждержавних домовленостей із захисту сусідньої Словаччини.


На лід виходити дуже небезпечно!
Додано 05.01.2016
На сьогоднішньому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у міськраді йшлося, зокрема, про небезпеку перебування людей на льоду.
Після того, як Уж та озеро "Кірпічка", інші водні об'єкти скувала крига, багато ужгородців - як дітей, так і дорослих, виходять на лід, і така забавка приваблює чимдалі більше людей.
Хоча, за інформацією начальника Ужгородського міжрайонного управління водного господарства Василя Івегеша, на сьогодні товщина криги - не більше 7 сантиметрів, температура повітря вже підвищилася і, за прогнозами синоптиків, і далі можливе потепління. А одночасне перебування навіть невеликої кількості людей на льоду може призвести до трагедії, бо крига просто не витримає.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс