Співчуття
Додано 11.01.2016
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, працівники міської ради та виконкому висловлюють щирі співчуття меру Ужгорода 1999-2002 років, директору Закарпатського регіонального центру соціально-економічних і гуманітарних досліджень НАН України, члену виконкому Ужгородської міської ради Степану Васильовичу Семберу у зв'язку з непоправною втратою - смертю матері Марії Василівни.
Сумуємо разом з Вами, поділяємо біль та горе Вашої сім'ї.

Триває підготовка до зміни тарифів на обслуговування багатоповерхівок Ужгорода
Додано 11.01.2016
Із 1 липня цього року мешканці кожної багатоповерхівки повинні визначитися, хто буде обслуговувати їхній будинок та прилеглу територію. Це вимагає прийнятий торік Закон “Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку”. Відповідно до нього держава знімає з себе відповідальність за обслуговування і дбати про сходи, ліфти, дахи, двори, дитячі майданчики тощо повинні жителі будинків, які є його співвласниками. Тому до 1 липня мешканці повинні або обрати собі організацію, яка відповідатиме за цей спектр послуг, або їх призначить міська влада.

Верховна Рада змінила порядок харчування школярів
Додано 11.01.2016
Сьогодні, 11 січня, школярі Ужгорода повернулися за парти після зимових канікул. Однак дітей та батьків чекала не надто приємна новина: учні 1-4-х класів більше не отримуватимуть безкоштовні сніданки.
За інформацією начальника управління освіти Ужгородської міської ради Оксани Бабунич, така проблема - по всій країні, а не тільки у нашому місті. Змінами до законодавства не передбачено безкоштовне харчування учнів 1-4-х класів. Наразі з бюджету планується оплачувати тільки харчування дітей пільгової категорії, решта дітей будуть харчуватися за рахунок батьків.


Загроза підтоплення Ужгорода є, але малоймовірна
Додано 11.01.2016
Відповідно до інформації Закарпатського центру гідрометеорології, станом на 11 січня 2016 р. за добу випало 10,5 мм на кв. см опадів (дощу). У ніч на вівторок, 12 січня 2016 р., очікуються сильні опади у вигляді дощу - від 15 до 20 мм на кв. см.
З метою запобігання та реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов'язані з несприятливими погодними умовами сьогодні, 11 січня 2016 року, в.о. міського голови Ужгорода, перший заступник міського голови Іштван Цап підписав відповідне доручення.


В Ужгороді радикально змінюють систему прибирання вулиць
Додано 11.01.2016
Якщо торік вулиці Ужгорода прибиралися через день, то зараз запроваджується абсолютно нова система щоденного прибирання. На всіх центральних і найбільш навантажених (потоками людей і автомобілів) прибирання буде 4 рази на тиждень ручне і 2 рази механізоване, крім того, щодня вручну збиратимуть сміття. Про це йшлося сьогодні на нараді заступника міського голови Олександра Габора з керівниками комунальних служб і підприємств.
Буде визначено чіткі години, коли і як саме прибиратимуть кожну вулицю. Деякі, як, наприклад, Бородіна (поруч із "П'яним" базаром) будуть очищати навіть двічі на день, скажімо, вранці – підмітання чи механізована очистка і після обіду ще раз збирання сміття вручну.


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс