До уваги представників ЗМІ!
Додано 04.12.2015
Сьогодні, 4 грудня 2015 року об 11.00, у малому залі Ужгородської міської ради відбудеться робоча зустріч міського голови Богдана Андріїва з керівництвом міста Міхаловце. У заході візьмуть участь: Вільям Загорчак - пріматор міста, Габріель Доріч – почесний громадянин Ужгорода, Яна Махова – начальник відділу інформатики та інвестицій міської ради Міхаловце.
Мета зустрічі - обговорення перспектив співпраці з містом-побратимом та підписання угоди щодо реалізації спільного проекту "Інноваційні підходи надання туристичних послуг".
Запрошуємо представників мас-медіа для висвітлення події.

Штаб Цивільного захисту інформує
Додано 04.12.2015
Піротехніка – це яскраве дійство, яке здатне зачарувати всіх. При правильному використанні воно захоплює, приносить тільки радість та незабутні враження.
Але кожного року через необережне поводження з феєрверками та іншими піротехнічними засобами гинуть та травмуються як діти, так і дорослі.
Пам’ятаєте випадок, коли у 9-поверховому будинку міста Миколаєва прогримів вибух. Тоді два підлітки 15-ти і 16-ти років вирішили „серйозно” підготувались до новорічних свят, організувавши вдома міні-лабораторію з виготовлення саморобних вибухових пакетів.


Ужгород отримає 85 тисяч євро для популяризації туристичного потенціалу
Додано 04.12.2015
Сьогодні в Ужгородській міській раді відбулася робоча зустріч міського голови Богдана Андріїва з пріматором міста-побратима Міхаловце Вільямом Загорчаком, начальником відділу інформатики та інвестицій міської ради Міхаловце Яною Маховою та Почесним громадянином Ужгорода Габріелем Дорічем.
«Тісна дружба і плідна співпраця єднають Ужгород та Міхаловце уже багато років, - зауважив у ході зустрічі Богдан Андріїв. – І ми сподіваємося, що стосунки між нашими містами, між нашими державами лише зміцнюватимуться. А ми докладемо для цього максимум зусиль».


Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс