Майже 7 тисяч ужгородців звернулися за отриманням субсидій
Додано 09.12.2015
Станом на 9 грудня 2015року за призначенням житлових субсидій на житлово-комунальні послуги звернувся 6903 мешканець м.Ужгорода. Уже призначено субсидії 4986 громадянам на загальну суму 7 мільйонів 104 тисячі 422 гривень, відмовлено в одержанні субсидій 563 ужгородцям. Субсидію на тверде паливо і скраплений газ призначено 18 домогосподарствам на загальну суму 37 тисяч 320 гривень. Про результат розгляду заяв на отримання субсидій – призначення чи відмову – заявник повідомляється за його поштовою адресою. Із 16 листопада 2015року запроваджено «Електронний сервіс попередньої реєстрації документів на призначення житлових субсидій». За електронною адресою subsidii.mlsp.gov.ua можна попередньо оформити та подати документи. Підготовка документів до подання у паперовому вигляді дає заявнику змогу коректно заповнити, зберегти заяву і декларацію для подальшого особистого звернення до місцевого органу соціального захисту населення.
Полегшити заповнення документів на субсидію покликані підказки, які заявник отримає від електронної системи. А у разі, якщо громадянин припуститься помилки, система поінформує його про необхідність її виправити. Роз’яснення щодо порядку заповнення електронних заяв та декларацій розміщене на вищевказаному сайті. Нагадуємо також, що з питань житлових субсидій ужгородці також можуть телефонувати на «гарячу лінію» за номером 61-25-49 .
Із заявами про призначення субсидії мешканці обласного центру можуть звертатися в управління праці та соціального захисту населення за адресою: м. Ужгород, пл.Ш.Петефі,24,26 особисто або надсилати заяву поштою на вищевказану адресу.
Звертаємо особливу увагу на правильність заповнення заяв та декларацій. Інформаційні стенди з усією необхідною інформацією розміщені в громадській приймальні управління праці та соціального захисту населення.
У зв’язку із великою кількістю звернень громадян за житловими субсидіями, наразі в управлінні праці та соціального захисту населення встановлено понаднормовий робочий час та подовжено робочий тиждень для працівників, які задіяні в обробці та призначенні житлових субсидій.

Управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс