Богдан Андріїв зустрівся із колективом Ужгородської міської поліклініки
Додано 09.12.2015
Сьогодні, 9 грудня 2015 року, міський голова Богдан Андріїв зустрівся з колективом Ужгородської міської поліклініки та ознайомився з роботою закладу.
На зустрічі говорили про перспективи розвитку медицини в обласному центрі, передумови для покращення матеріально-технічної бази закладу, підвищення якості надання послуг тощо.
За словами головного лікаря поліклініки Віри Качанової, заклад потребує розширення бази для обстеження пацієнтів. Також варто би збільшити і кількість ліжок у денному стаціонарі. Сьогодні ліжок 14, свого часу їх було 60. Денний стаціонар у поліклініці надає весь необхідний обсяг медичної допомоги (лікування та процедур). Тобто у нескладних випадках, коли можна обійтися без госпіталізації у лікарню, пацієнт, отримавши призначення від спеціаліста та обравши денний стаціонар, може отримати лікування, пройти процедури та вже за 2-3 години піти додому. Це додатково зберігає кошти як держави, так і самого пацієнта.
«Медицина – це та галузь, яка сьогодні чи не найбільше потребує реформ, зазначив Богдан Андріїв. – Міська поліклініка є первинною ланкою в наданні медичної допомоги пацієнту. На сьогодні цей заклад дійсно потребує оновлення деякого медичного обладнання для повноцінного обстеження пацієнта, проте більшою необхідністю є приведення в належний стан приміщення поліклініки та створення електронної бази даних пацієнтів.
Звісно, медична галузь матиме максимальне сприяння міської влади. Соціальну підтримку з нашого боку, я думаю, медики вже відчули – нам вдалося переконати новообраних депутатів і проголосувати рішення про індексацію заробітних плат».

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс