Хто не прибрав незаконну рекламу – заплатить штраф
Додано 16.12.2015
Міська влада Ужгорода продовжує роботу в рамках спланованої стратегії очищення міста від незаконно встановленої зовнішньої реклами. 1 грудня пройшла робоча зустріч керівників Ужгородської міської ради з представниками фірм, які займаються рекламоносіями, прийняли рішення створити робочу групу, що займатиметься цією проблемою, під керівництвом першого заступника міського голови Іштвана Цапа.
До складу робочої групи увійшли фахівці департаменту міського господарства, відділу муніципальної поліції та правопорядку і підприємці-представники Асоціації рекламістів.
Перший крок – проведення інвентаризації всіх рекламоносіїв. Перші ж перевірки робочої групи виявили 8 білбордів, 40 банерів, 9 щитів, на стінах, 4 вказівники, розтяжки, брандмауери тощо, встановлені без будь-яких дозвільних документів і такі, що порушують правила дорожнього руху, обмежують видимість на дорогах.

8-11 грудня провели попереджувально-роз’яснювальну роботу з власниками незаконної реклами, склали 20 приписів, на виконання яких дали кілька днів. Вихід для таких власників: або прийти в міську раду і оформити дозвільні документи,відповідно сплачувати кошти до міського бюджету, або ж демонтувати незаконні носії.

Цього тижня працівники відділу муніципальної поліції почали перевірку виконання вимог складених приписів. 4 рекламоносії власники вже демонтували, а на всіх, хто не виконав вимоги, складатимуть адмінпротоколи, а відтак штрафуватимуть.

Серйозний конфлікт, зокрема, виник із фірмою, яка на вулиці Шумній,25 розмістила аж 3 брандмауери і 4 банерні розтяжки техніки від «Максавто». Власники не хочуть ані демонтувати їх, ані звернутися по дозвільні документи і виконати вимоги до зовнішньої реклами. Уже складено протокол про адмінпорушення, незабаром справу розглядатимуть на адміністративній комісії. Також є чимало претензій до зовнішньої реклами розважального комплексу «Джин» і рибного магазину, розташованого поруч, яка у віданні одного власника. За цим фактом теж складено адмінпротокол.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс