Міський голова взяв участь у відкритті першого в Ужгороді мережевого закладу громадського харчування
Додано 22.12.2015
Сьогодні в Ужгороді почав працювати перший заклад мережі швидкого приготування їжі, яка діє в Україні, Chicken HUT.
Це 21-ий ресторан із єдиними підходами і високими вимогами до якості страв і культури обслуговування. Один із них діє, наприклад, у Будапешті.
Заклад, що розмістився на вулиці Швабській, розрахований на близько 80 відвідувачів одночасно, належить до категорії якісного фаст-фуду і пропонує широкий асортимент страв із курки, у тому числі бульйон, з лаваша, млинці, бургери, піцу, картоплю фрі, чималий вибір десертів і різновидів кави.

Розраховують насамперед на тих, хто хоче швидко, смачно поїсти страви з якісної сировини – на молодь, студентів, сімейні пари з дітьми. Для малечі облаштували чималу яскраву дитячу кімнату з лабіринтом, розвагами. Працюватимуть із самого ранку – з 8 години і до вечора – 22-ої.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв відзначив, що навіть невеликий заклад, який відкривається у сьогоднішній нелегкий для бізнесу час, створення нових робочих місць – дуже важливі, адже основним джерелом наповнення міського бюджету є відрахування з податку на доходи фізичних осіб. У цьому кафе майже 40 працівників, зарплата стартує від 20 гривень за годину, тобто вони і наповнюватимуть міську казну, і приноситимуть заробітки у чотири десятки родин, а згодом планують ще й збільшувати кількість працівників. Увесь персонал пройшов навчання, тут високі вимоги до рівня обслуговування і мають змогу їх опановувати навіть студенти.
Докладно розпитав Богдан Андріїв також про те, звідки і які постачають харчі, насамперед курятину, яку вона проходить обробку. Йому розповіли, що все м’ясо йде напряму тільки від одного з провідних виробників країни – Миронівської птахофабрики, все відкаліброване, не проходить заморозку, а одразу маринується в спеції і тут же постачається в ужгородський Chicken HUT.

«Це їжа, яку зараз обирає для себе молодь, а такого віку і мої діти, тому важливо, щоб в Ужгороді вона була якомога кращої якості, щоб був такий же, як у сусідній з нами Європі рівень обслуговування»,– відзначив міський голова і побажав підприємцям успіхів у роботі.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс