Наступного року під охороною буде вже більшість ужгородських шкіл, найкращих випускників заохочуватимуть фінансово
Додано 23.12.2015
Майже 1,4 мільйони гривень передбачено виділити у наступному році на завершення виконання програми «Безпека навчальних закладів міста на 2015-2016 роки». Таке рішення сьогодні підтримали на сесії Ужгородської міської ради.
У цьому році сума була майже втричі меншою, охорону за кошти бюджету запровадили лише в окремих закладах. У році ж планується забезпечити фізичною охороною, тобто працівниками, чимало шкіл і садочків, у деяких встановлять так звану пультову охорону. Складено також список котелень, які теж потрібно забезпечити охороною.
Загалом протягом 2015 та 16-го років на охорону освітніх закладів заплановано 1 мільйон 952 тисячі гривень. Внесли пропозицію доручити управлінню освіти вивчити пропозиції щодо послуг державної служби охорони. Це доповнення підтримали і загалом за рішення проголосувала абсолютна більшість депутатів.
Учням ужгородських шкіл, котрі дуже добре вчаться і перемагають на загальноукраїнських олімпіадах із різних предметів або ж із науково-дослідницькими роботами Малої Академії Наук, а також випускникам, які здадуть ЗНО на 200 балів наступного року планують виплачувати заохочення у розмірі середньомісячної, по Україні, заробітної плати, яку встановлює державний орган статистики за квартал, що передує кварталу, в якому здійснюється виплата. «Освітянська» депутатська комісія запропонувала дати доручення управлінню культури, спорту, сім’ї та молоді розробити аналогічну програмку підтримку молоді за досягнення у спорті. Його підтримали 33 депутати, а нинішню програму підтримали 34 депутати.
По 200 тисяч гривень із наступного року, протягом також 2017 та 2018 років передбачено виділяти з бюджету на виконання програми навчання плаванню дітей і розвитку водних видів спорту на 2016-2018 роки в Ужгороді, яку прийняли сьогодні на сесії ужгородські депутати. Програма передбачає навчити більшість дітей базових навиків тримання на воді, а також створення умов для проходження реабілітації, роботи секцій із плавання та водного поло, організацію груп здоров’я, підтримку ветеранського руху, проведення змагань, чемпіонатів із водних видів спорту.

Оновлена
версія сайту
Інформація про виділення коштів місцевого бюджету
КОРИГУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ МІСТА

ПЛАН ЗОНУВАННЯ ТЕРИТОРІЇ МІСТА
Внесення змін у детальні плани території індивідуальної малоповерхової житлової малоповерхової забудови в районі вулиць Тютюнової, Загорської, Ярослава Мудрого для розміщення житлових будинків садибного типу для учасників АТО та бойових дій в Афганістані
ІСТОРИКО-АРХІТЕКТУРНИЙ ПЛАН МІСТА

Пояснювальна записка.pdf
Карта (1-5000).jpg (35M)
Схема маршрутів громадського транспорту Ужгорода


Контактні телефони приватних та комунальних служб міста, диспетчерських служб
Інформація про порядок подання звернень, функціонування телефонів «гарячої лінії» та електронні поштові адреси в Ужгородській місцевій прокуратурі

Електронні звернення громадян


*Додатково інформуємо, що відповідно до Закону України, "Про звернення громадян" відділом роботи із зверненнями громадян ведеться реєстрація телефонних звернень громадян за номером : 617127

швидкий перехід


ГОЛОВНА

Про Ужгород

Фотогалерея

Структура органів міської ради

Рішення сесій міської ради

Рішення виконкому

Розпорядження міського голови

Постійні комісії

Громадсько-політична активність

Зовнішньо-економічна та інвестиційна діяльність

Паспорт підприємств міста

Оголошено конкурс